Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a les 14 h és del 40,37% El primer avanç de participació indica que 22.227 persones ja han votat a Rubí a les 14 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació a les 14 h és del 40,37%

El primer avanç de participació indica que 22.227 persones ja han votat a Rubí a les 14 h

Els col·legis estaran oberts fins les 20 h (Foto: Ajuntament/ Localpres).
Els col·legis estaran oberts fins les 20 h (Foto: Ajuntament/ Localpres)

22.227 persones ja han emès el seu sufragi a les eleccions al Congrés dels Diputats i el Senat d’aquest diumenge. Això representa un 40,37% de la ciutadania amb dret a vot de Rubí.

Aquesta xifra de participació suposa un descens de 2,65 punts percentuals si comparem el mateix indicador a les votacions del 28 d’abril quan 23.609 rubinencs i rubinenques ja havien votat a les 14 h.

La següent dada de participació es farà pública a les 18 h. Els 25 col·legis electorals de Rubí continuaran oberts fins les 20 h.

Seguiment de la jornada electoral
El desenvolupament de la jornada electoral es pot seguir a través de l'apartat d'eleccions del web municipal on, en temps real, es publiquen les dades de participació. A partir de les 20 h, s’hi podrà consultar la participació final i els resultats a mesura que es vagin coneixent.

També serà possible seguir l’escrutini a través de l’aplicació Rubí Eleccions, disponible per al sistema Android. En aquests comicis, i per motius tècnics, la versió per a iOS no estarà plenament operativa.

Les xarxes socials de l’Ajuntament també informaran dels avanços de participació i del resultat final, així com també de possibles incidències que puguin ocórrer durant la jornada.