Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova programació de Ràdio Rubí s’inicia el dilluns 2 d’octubre amb el retorn del magazín matinal 'Rubí al dia' La graella d’aquesta temporada compta amb una àmplia oferta informativa i diversos programes en directe dels col·laboradors de l’emissora municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La nova programació de Ràdio Rubí s’inicia el dilluns 2 d’octubre amb el retorn del magazín matinal 'Rubí al dia'

La graella d’aquesta temporada compta amb una àmplia oferta informativa i diversos programes en directe dels col·laboradors de l’emissora municipal

La nova programació de l’emissora municipal engega el proper 2 d’octubre.
La nova programació de l’emissora municipal engega el proper 2 d’octubre

El proper dilluns, 2 d’octubre, Ràdio Rubí enceta una nova temporada radiofònica. La nova graella recupera el magazín matinal Rubí al dia i el programa d’esports A Peu de camp i amplia l’oferta informativa amb la incorporació de l’informatiu local Notícies vespre a la franja nocturna. A més, aquesta temporada es potenciarà la presència de la ràdio al carrer, amb l’emissió de diferents programes a diversos emplaçaments de la ciutat. Com és habitual, la graella també està farcida de tot un seguit de programes elaborats per col·laboradors de l’emissora.

Una de les principals novetats d’aquesta temporada és el retorn del magazín matinal Rubí al dia, que s’emetrà de dilluns a divendres de 8 a 12 h. Es tracta d’un espai amb un marcat accent participatiu, social i cultural, que serà conduït per Lídia Martín, Xesco Caballero i Lídia Juste.

La nova programació també recupera el programa esportiu A peu de camp, presentat per Sisco Lara. Així, els diumenges al migdia ─d’11.30 a 15 h─ es reprendrà tota la informació esportiva en directe.

L’emissora també reforça l’oferta informativa amb la inclusió de Notícies vespre, que complementa l’Informatiu migdia i els butlletins horaris. D’altra banda, l’espai El debat, conduït també pels serveis informatius, aprofundirà en temes d’interès local.

A la programació 2017-2018 destaca l’àmplia participació d’espais de col·laboradors, com ara Ona Jove, Solidaris, La vida en rosa, Desbocats, Escena 13 no fa ràdio, Actualicat, 1 Up Team Radio, Del culto a la taberna o Solfejant per la vida, entre d’altres, alguns d’ells emesos en directe.

Precisament un d’aquests programes, Raíces del sur, celebra el seu 32è aniversari amb un festival de música i ball el proper 7 d’octubre al Teatre Municipal La Sala, a partir de les 18 h.