Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'La Nit és jove' tanca temporada amb una alta participació Fins a 15 equips de joves rubinencs han jugat tornejos de futbol i vòlei cada divendres des del mes d’abril https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

'La Nit és jove' tanca temporada amb una alta participació

Fins a 15 equips de joves rubinencs han jugat tornejos de futbol i vòlei cada divendres des del mes d’abril

Els partits han tingut lloc al pati de l’escola Montessori.
Els partits han tingut lloc al pati de l’escola Montessori

La iniciativa La Nit és Jove, que consisteix en l'organització de tornejos nocturns de vòlei i futbol a l'Escola Montessori, s'ha tancat aquest divendres. La proposta ha permès crear un espai de trobada i una alternativa a l'oci de consum nocturn. 15 equips formats per persones joves del barri han disputat partits cada dos divendres des del mes d'abril que van culminar divendres amb una entrega simbòlica de premis. La Nit és jove ha comptat amb la col·laboració de l'Associació de veïns de Les Torres i els comerços del barri. La Jijonenca, Bar Buda, Bona Tapa i el Gimnàs Duet Esports han fet possible l'organització de la cloenda amb l'entrega de premis i un pica-pica posterior.

"Estem molt satisfets del resultat de La Nit és jove. Hi ha hagut molta implicació i participació del joves de la ciutat, en especial del barri de Les Torres. Aquest era un dels nostres principals objectius que alhora ha servit per reforçar la identitat com a barri entre els joves i, per tant, millorar la cohesió social", explica la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones, Marta García.

La Nit és jove s'emmarca en el pla d'actuació integral per a Les Torres, Vint-i-cinc de Setembre i Ca n' Oriol del projecte Tres Barris. A través de la diagnosi inicial es va determinar que calia dinamitzar l'oci per a persones joves. A més, també recull els objectius del Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021: promoure la salut i l'esport, la cultura, l'oci i la creativitat, l'emancipació, la participació i la cohesió del territori. Així, el projecte ha recollit les necessitats dels i les joves i ha generat un nou espai d'oci positiu.