Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit del Comerç posa en valor el teixit comercial de Rubí L’esdeveniment ha donat la benvinguda als establiments que recentment han obert a la ciutat i ha reconegut la trajectòria d’aquells que celebren un aniversari rellevant https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Nit del Comerç posa en valor el teixit comercial de Rubí

L’esdeveniment ha donat la benvinguda als establiments que recentment han obert a la ciutat i ha reconegut la trajectòria d’aquells que celebren un aniversari rellevant

L’alcaldessa amb els i les comerciants que han recollit un obsequi amb motiu de l’aniversari del seu establiment   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’alcaldessa amb els i les comerciants que han recollit un obsequi amb motiu de l’aniversari del seu establiment (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Rubí ha recuperat la Nit del Comerç, un acte que celebra la qualitat del teixit comercial rubinenc. L’esdeveniment, que ha aplegat més d’un centenar de persones vinculades al sector al Teatre Municipal La Sala, ha donat la benvinguda als establiments que recentment han obert a la ciutat i ha reconegut la trajectòria d’aquells que celebren un aniversari rellevant. “Rubí té un comerç que val la pena, que arriba a centenari pel servei ofert, que es renova, s’adapta i evoluciona per oferir el millor tracte a la ciutadania. N’estem orgullosos. Sou una peça clau de la nostra activitat econòmica, generadors d’ocupació i, sense cap mena de dubte, un dels principals motors de progrés del municipi”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

L’acte va comptar amb la presència de Sergi Vilamala Bastarras, Gerent de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona; Miquel Ortuño Anadon, president de Comerç Rubí; Alfred Martí Busquets, president de l’Associació de Bars i Restaurants i representants de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal.

Els i les propietàries dels establiments de recent creació Ayalatin, Comercial Zade, EE Actitud, Jojel Uniformes, La Gàbia del Berlín, La Tafanera del Pàmpol, Mirieia Rey Cake Designer, Papereria Albil.Be, Petitets, Senyor Miyagi i Sílvia García Estètica Avançada van rebre de mans de l’alcaldessa la guia ‘Benvingut comerç’, un document recull tot allò que pot ser útil als nous establiments: serveis municipals, normativa, el programes d’assessorament comercial i projectes transversals. “En un entorn canviant i cada cop més competitiu, avui també fem un reconeixement públic a les persones que aposteu per emprendre a Rubí i us donem la benvinguda, ara segurament més que mai, tot un repte”, els ha dit Martínez. També han obert recentment Bar Can Pirri, Beauty Studio, Can Tente, Casa da Fabi eco, Don asador, Estetica y Bienestar Ruth, Kebola Studio, Miyagi, Mundo Vegano, Papeleria Century 21, Perruquería Bhair, Sweet Tuca i Ungles.

La màxima edil també ha entregat una placa commemorativa a propietaris i propietàries de set establiments que celebren un aniversari significatiu: Grilma 2, Garden La Noguera i Pagès Perruqueria (25 anys);  Carnisseries Nati (50 anys); Peixateria S.Guirao (75 anys) i Aluju Cansaladers i Bodegàs Rosàs (100 anys). “Per sobre de tot, aquesta Nit del Comerç és un gràcies, perquè el comerç és la satisfacció de veure empreses familiars que traspassen coneixements de generació en generació i alhora desenvolupen models de negoci que s’adapten a noves realitats a través de la innovació. És l’orgull de reconèixer en els vostres establiments l’empremta de la tradició i l’atreviment de la modernitat”, ha conclòs l’alcaldessa.

La vetllada, que va culminar al Celler amb un sopar relacional, va incloure l’actuació de la cantant rubinenca Carolina Alabau.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Imatges relacionades

L'alcaldessa amb els nous comerciants locals (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
L'alcaldessa amb els nous comerciants locals (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)