Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La matrícula del nou alumnat del Servei Local de Català es podrà formalitzar els dies 14, 15 i 16 de setembre Hi ha temps fins al 9 de setembre per fer la prova de col·locació si no es disposa de cap certificació validada https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La matrícula del nou alumnat del Servei Local de Català es podrà formalitzar els dies 14, 15 i 16 de setembre

Hi ha temps fins al 9 de setembre per fer la prova de col·locació si no es disposa de cap certificació validada

El Servei és a la Cruïlla  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El Servei és a la Cruïlla (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Servei Local de Català posa en marxa un nou trimestre de cursos de català per a adults el proper mes de setembre. Les persones que s’hi vulguin matricular i que durant l’últim any hagin estat alumnes del servei, podran fer-ho de manera preferent els dies 12 i 13 de setembre. La matrícula del nou alumnat es podrà formalitzar els dies 14, 15 i 16 de setembre. En tots dos casos, el procediment és en línia. En cas de voler fer els tràmits presencialment, caldrà demanar cita trucant al 637 389 764 fins a 9 de setembre (excepte el mes d’agost).

Abans de fer el procés, es recomana fer els passos previs a la inscripció a https://www.cpnl.cat/inscripcions. Si l’alumne no ha cursat cap formació al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), cal saber quin és el seu nivell de coneixements per poder assignar-li un curs adequat a les seves necessitats. En aquest cas cal fer una prova de col·locació o bé aportar un certificat validat. El nou alumnat pot fer la prova de col·locació presencialment o en línia fins al 26 de juliol i entre el 5 i el 9 de setembre. Tota la informació sobre el procés de matricula i preinscripció es pot consultar a la pàgina web del CPNL.

El Servei Local de Català de Rubí es troba al Centre Cívic El Pinar – La Cruïlla (Urbanització el Pinar, 1. Transport públic: línia 1 i 2 d’autobús).

Objectius de Desenvolupament sostenible