Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els treballadors de Zeta Espacial demanen suport a la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Rubí La plantilla protagonitza una vaga indefinida en protesta per les sancions imposades a 14 empleats pel fet de negar-se a fer una formació en les condicions establertes per la direcció https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-junta-de-portaveus-de-l2019ajuntament-de-rubi-expressa-el-seu-suport-als-treballadors-de-zeta-espacial/@@images/image/preview

Els treballadors de Zeta Espacial demanen suport a la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Rubí

La plantilla protagonitza una vaga indefinida en protesta per les sancions imposades a 14 empleats pel fet de negar-se a fer una formació en les condicions establertes per la direcció

L’alcaldessa i els diferents portaveus s’han interessat per la situació laboral que viuen els treballadors de Zeta Espacial (foto: Localpres).
L’alcaldessa i els diferents portaveus s’han interessat per la situació laboral que viuen els treballadors de Zeta Espacial (foto: Localpres)

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Rubí s’ha reunit aquest dijous a la tarda amb el comitè d’empresa de Zeta Espacial, fabricant dels dolços Peta Zetas, entre d’altres llaminadures. Durant la trobada, els diferents partits polítics amb presència al Consistori han mostrat el seu suport a la plantilla de la companyia rubinenca, en vaga indefinida des del 23 de febrer.

Els treballadors de Zeta Espacial van iniciar aquesta protesta per mostrar el seu rebuig a les sancions de suspensió de sou i feina durant 10 dies imposades per la direcció a 14 empleats pel fet d’haver-se negat a realitzar una formació en les condicions que establia l’empresa. Recentment, el jutjat social número 2 de Terrassa ha dictaminat que aquestes sancions són improcedents.

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i la resta de portaveus dels grups municipals han escoltat les demandes dels treballadors i s’han compromès a intentar cercar un apropament entre la direcció i el comitè. En aquest sentit, l'Ajuntament s’ha ofert a fer de mediador en aquest conflicte. L’alcaldessa, amb el vist-i-plau de totes les forces polítiques presents al Consistori, contactarà amb l’empresa per tal d’intentar que s’obrin noves vies de negociació entre totes dues parts i es pugui desencallar aquesta situació.