Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jornada electoral ha començat a Rubí amb normalitat Els 56.310 rubinencs i rubinenques cridats a les urnes ja poden exercit el seu dret a vot a les eleccions generals que han de definir el nou Congrés dels Diputats i el Senat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La jornada electoral ha començat a Rubí amb normalitat

Els 56.310 rubinencs i rubinenques cridats a les urnes ja poden exercit el seu dret a vot a les eleccions generals que han de definir el nou Congrés dels Diputats i el Senat

Constitució de les meses al Pau Casals (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Constitució de les meses al Pau Casals (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Els 56.310 rubinencs i rubinenques cridats a les urnes ja poden exercit el seu dret a vot a les eleccions generals que han de definir el nou Congrés dels Diputats i el Senat. Els 22 col·legis i les 90 meses electorals de la ciutat s'han posat en marxa a les 9 h sense cap incident remarcable. Estaran oberts fins a les 20 h.

L’Ajuntament ha pres un seguit de mesures per facilitar la jornada a les persones que formaran part de les meses electorals. Per mitigar els efectes de la calor, els i les membres dels punts de votació disposen de vanos, s’han instal·lat ventiladors a les meses dels locals electorals que no disposen de climatització i s’han habilitat fonts d’aigua.

 

Canvis en punts de votació

L’edifici Ressò no serà avui col·legi electoral. L'electorat que havia de votar en aquest espai, el de les meses A i B del districte 2 secció 1, ho podrà fer a l'Escola d'Art i Disseny edRa, a l'edifici de L'Escardívol. A causa de les obres que s'estan duent a terme en alguns centres educatius, diversos centres de votació també han canviat en relació amb les eleccions municipals del 28 de maig. Els electors de les dues meses que constaven en el districte 3 secció 5, meses A i B, que votaven a l'escola Vint-i-cinc de Setembre hauran de votar al Teatre Municipal La Sala. Els electors que constaven al districte 4 secció 25, mesa U única, que votaven al col·legi electoral de l’Institut La Serreta hauran de votar al Centre Cívic de Ca N'Oriol.

Els electors i electores del districte 1 Secció 1 i districte 1 secció 3, que fins ara votaven al col·legi electoral de l’escola Ramon Llull podran fer-ho a l’ escola Rivo Rubeo. Els electors del districte 4 Secció 22, que en anteriors comicis votaven a l'Institut L'Estatut, hauran de votar a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Els electors del districte 2 Secció 4, que fins ara votaven a l’Institut Duc de Montblanc, hauran de votar a l'Escola d'Art i Disseny edRa. La ciutadania pot consultar on ha de votar al web municipal.

Seguiment de la jornada electoral

El desenvolupament de la jornada electoral es podrà seguir a través de la web municipal on es donaran a conèixer les dades dels dos avanços de participació (14 i 18 h). Un cop tancats els col·legis electorals, a partir de les 20 h, també es podrà consultar la dada de participació final.

Les xarxes socials de l’Ajuntament també informaran dels avanços de participació i del resultat final, així com també de possibles incidències que puguin ocórrer durant la jornada.

Objectius de Desenvolupament sostenible