Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jornada electoral arrenca amb normalitat als 25 col·legis electorals de Rubí Un total de 55.053 rubinencs i rubinenques poden exercir el seu dret a vot a les eleccions generals d'aquest diumenge https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La jornada electoral arrenca amb normalitat als 25 col·legis electorals de Rubí

Un total de 55.053 rubinencs i rubinenques poden exercir el seu dret a vot a les eleccions generals d'aquest diumenge

Les urnes s'han obert a les 9 h (foto: Ajuntament de Rubí).
Les urnes s'han obert a les 9 h (foto: Ajuntament de Rubí)

La jornada electoral a Rubí s’ha iniciat sense cap incidència. A les 9 h, els 25 col·legis electorals que hi ha a la ciutat han obert amb normalitat per constituir les meses. En aquests comicis, un total de 55.053 rubinencs i rubinenques poden exercir el seu dret a vot per escollir la nova composició del Congrés dels Diputats i del Senat. El cens electoral ha pujat en 177 persones des de les últimes eleccions generals del 28 d’abril. Aquest 10 de novembre, Rubí disposa de 25 col·legis i 85 meses electorals que rebran votants fins a les 20 h.

Seguiment de la jornada electoral
El desenvolupament de la jornada electoral es pot seguir a través de l'apartat d'eleccions del web municipal on, en temps real, es donaran a conèixer les dades dels dos avanços de participació (14 h i 18 h). A les 20 h, un cop tancats els col·legis electorals, també s’hi podrà consultar la participació final i els resultats que es vagin coneixent.

També serà possible seguir la jornada electoral a través de l’aplicació Rubí Eleccions, disponible per al sistema Android. En aquests comicis, i per motius tècnics, la versió per a iOS no estarà plenament operativa.

Les xarxes socials de l’Ajuntament també informaran dels avanços de participació i del resultat final, així com també de possibles incidències que puguin ocórrer durant la jornada.