Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La inscripció als casals vacacionals de Setmana Santa tindrà lloc del 16 al 23 de març Les famílies amb infants de 3 a 12 anys tenen a la seva disposició aquest recurs del 29 de març a l’1 d’abril a les instal·lacions de l’institut escola Teresa Altet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La inscripció als casals vacacionals de Setmana Santa tindrà lloc del 16 al 23 de març

Les famílies amb infants de 3 a 12 anys tenen a la seva disposició aquest recurs del 29 de març a l’1 d’abril a les instal·lacions de l’institut escola Teresa Altet

El casal tindrà lloc al Teresa Altet (foto: Ajuntament de Rubí – César Font).
El casal tindrà lloc al Teresa Altet (foto: Ajuntament de Rubí – César Font)

Els casals vacacionals es desenvolupen durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, la darrera setmana de juny, abans de l’inici dels casals d’estiu, i la primera quinzena de setembre, abans de l’inici del nou curs escolar. Amb aquesta proposta es vol facilitar la conciliació de les famílies rubinenques amb infants de 3 a 12 anys. Aquest any, els casals vacacionals de Setmana Santa s’ofereixen durant els dies laborables de les vacances escolars: del 29 de març a l’1 d’abril a l’institut escola Teresa Altet.

El casal de Setmana Santa també s’ha adaptat a les mesures de contenció de la COVID-19 per garantir el compliment de la normativa i vetllar per la seguretat de tots i totes les participants. Així, el Casal oferirà 40 places, 20 a infants que cursin de P3 a 1r de primària i 20 més per a nens i nenes de 2n a 6è de primària. El Casal s’estructurarà en grups bombolla de 10 infants que disposaran d’educadors/es exclusius/es i que no es relacionaran entre ells. De la mateixa manera, els espais utilitzats per cada grup també seran d’ús exclusiu. Tant les entrades com les sortides del Casal seran esglaonades i s’informarà a cada grup de l’horari d’entrada i sortida corresponent.

L’oferta s’estructura en diferents modalitats segons l’horari i el servei que es vol: acollida (8 a 9 h), matí (9 a 13 h), menjador (13 a 15 h) i tarda (15 a 17 h). Els preus també van en funció de l’horari i el servei, des dels 8 euros de la franja de tarda, fins als 56 euros pel casal de tot el dia amb acollida i menjador (8 a 17 h). Les diferents modalitats i preus es poden consultar al web municipal. El número mínim d’alumnes per obrir una franja horària serà de 6 inscrits per cada grup d’edat.

La presentació de sol·licituds es pot tramitar entre el 16 i el 23 de març, inclosos. La butlleta d’inscripció degudament omplerta s’ha d’entregar de forma presencial al Servei d’Infància i Educació al C/ General Prim, 33-35 2a planta, de 10 a 14 h (de dilluns a divendres).

La sol·licitud d’inscripció es pot  demanar a les escoles dels infants, al Servei d’Educació i Infància o bé descarregar-la a la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

Juntament amb la sol·licitud d’inscripció caldrà aportar la següent documentació;

  • Còpia del DNI del pare, mare o tutor/a de l’infant
  • Còpia del DNI de l’infant o del llibre de familia
  • Còpia de la targeta sanitària de l’infant
  • Còpia del llibre de vacunes de l’infant

 

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada i es trucarà a cada família per confirmar la seva acceptació en les condicions que ha sol·licitat.