Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La gent gran podrà optar a quatre destinacions dins el programa de viatges culturals de l’Ajuntament Les inscripcions es podran fer els dies 16, 17 i 18 de març a les dependències de Serveis a les Persones https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-gent-gran-podra-optar-a-quatre-destinacions-dins-el-programa-de-viatges-culturals-de-l2019ajuntament/@@images/image/preview

La gent gran podrà optar a quatre destinacions dins el programa de viatges culturals de l’Ajuntament

Les inscripcions es podran fer els dies 16, 17 i 18 de març a les dependències de Serveis a les Persones

Un dels viatges serà a la regió del Vèneto.
Un dels viatges serà a la regió del Vèneto

Els viatges culturals per a la gent gran organitzats per l’Ajuntament de Rubí oferiran enguany quatre destinacions diferents: la Vall d’Aran, Astúries, Lanzarote i el nord d’Itàlia (Vèneto). Les persones interessades en aquestes sortides, que es faran entre els mesos de juny i juliol, podran presentar la seva sol·licitud els dies 16, 17 i 18 de març a les dependències de Serveis a les Persones, al carrer Prim, 33-35, 2a planta, entre les 16 h i les 19 h.

Durant els dies previs, s’informarà les prop de 1.000 persones que ja havien participat anteriorment en algun viatge organitzat per l’Ajuntament mitjançant un correu en què se’ls adjuntarà el full d’inscripció. Aquest formulari també es podrà recollir a les dependències de Serveis a les Persones, així com descarregar de la pàgina web municipal. A més, la gent que no l’empleni prèviament tindrà la possibilitat de fer-ho el mateix dia de la inscripció.

Les sol·licituds s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció i, el 23 de març, es publicaran les llistes amb les persones que finalment podran anar de viatge. Abans del mes de juny, es faran reunions informatives sobre cadascuna de les destinacions.

Quatre destinacions
Els viatges que s’ofereixen aquest any representen quatre tipologies diferents. Així, aquells que busquin una destinació propera tindran ocasió d’anar en autocar a la Vall d’Aran del 13 al 18 de juliol al preu de 330 euros per persona. Allà podran recórrer les poblacions més atractives de la zona, com ara Viella, Betren, Baqueira Beret o Bagneres de Luchon, entre d’altres.

També hi haurà l’oportunitat de viatjar en autocar fins a Astúries entre els dies 1 i 6 de juliol per 369 euros per persona. Aquesta opció inclourà visites a Gijón, Oviedo, Cangas de Onís, Covadonga i Cudillero.

Qui prefereixi una destinació una mica més llunyana, podrà anar en avió fins a Lanzarote entre l’11 i el 17 de juny. En aquest cas, el preu per persona serà de 622 euros, i inclourà excursions al Parc Natural de Timanfaya, la casa museu de César Manrique i les coves de Los Verdes

En darrer terme, l’Ajuntament ofereix una destinació internacional: la regió del Vèneto, al nord d’Itàlia. S’hi podrà viatjar en avió del 23 al 28 de juliol al preu de 676 euros per persona. El viatge contempla una ruta per les principals ciutats de la zona, entre les quals destaca Venècia.

Aquesta oferta de viatges és flexible. Així, si la demanda d’alguna de les destinacions supera àmpliament les places previstes, l’Ajuntament programarà diferents torns per poder satisfer el màxim nombre de sol·licituds possible.