Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Font del Ferro s’implica en la celebració del Dia de la Terra Aquest dissabte, la societat municipal vendrà plantes de producció pròpia i impartirà un taller de sembra a les places de Pearson i de la Nova Estació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Font del Ferro s’implica en la celebració del Dia de la Terra

Aquest dissabte, la societat municipal vendrà plantes de producció pròpia i impartirà un taller de sembra a les places de Pearson i de la Nova Estació

Tothom que ho vulgui podrà semblar llavors i emportar-se el test a casa (foto: Localpres).
Tothom que ho vulgui podrà semblar llavors i emportar-se el test a casa (foto: Localpres)

La Font del Ferro acostarà la seva tasca productiva i social al conjunt de la ciutadania aprofitant la celebració de la Fira del Dia de la Terra, que tindrà lloc aquest dissabte a les places de Pearson i de la Nova Estació. La societat municipal disposarà d’un estand a l’esdeveniment on vendrà plantes de producció pròpia i impartirà un taller de sembra de 10.15 a 13.30 h.

Com en edicions anteriors, persones del Centre Especial de Treball de la Font del Ferro seran les encarregades de comercialitzar plantes cultivades al viver de la finca. A més, com a novetat, usuaris i usuàries del Servei d’Atenció Diürna oferiran un taller en què les persones participants podran sembrar llavors de julivert i de dues varietats d’alfàbrega.

El projecte de la Font del Ferro va néixer l’any 1986 arran de les demandes d'un grup de familiars de persones amb discapacitat intel·lectual. L’activitat inicial de la Font del Ferro era l’horticultura, que posteriorment es va reorientar cap al viverisme. Actualment la Font del Ferro compta amb un total de nou treballadors al CET viver i de quatre al CET forestal. D’altra banda, compta amb un Servei d’Atenció Diürna amb un total de 22 usuaris, que engloba el Servei Ocupacional d’Inserció dirigit a persones que s’estan formant per accedir al món laboral i el Servei de Teràpia Ocupacional. L’objectiu final d’aquests serveis és donar suport a les persones amb diversitat intel·lectual perquè es puguin desenvolupar de la manera més autònoma possible.

La societat municipal està ubicada al carrer Mallorca, s/n.