Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Font del Ferro organitza aquest diumenge una jornada de venda de plantes La finca obrirà les seves portes a tota la ciutadania per donar a conèixer els seus productes i la seva tasca d’inserció social i laboral https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-font-del-ferro-organitza-aquest-diumenge-una-jornada-de-venda-de-plantes/@@images/image/preview

La Font del Ferro organitza aquest diumenge una jornada de venda de plantes

La finca obrirà les seves portes a tota la ciutadania per donar a conèixer els seus productes i la seva tasca d’inserció social i laboral

Jornada de portes obertes del 2014 (foto: Localpres).
Jornada de portes obertes del 2014 (foto: Localpres)

La Font del Ferro ha preparat per aquest diumenge 19 d’abril una jornada de venda de plantes oberta a tota la ciutadania. Entre les 10 h i les 14 h, les persones que s’acostin a la finca del carrer Càceres podran adquirir noves varietats, com ara begònies i margarides en colors variats, a més de les plantes habituals del viver, com són els geranis, les clavellines i les diverses espècies aromàtiques.

La jornada d’aquest diumenge permetrà a la ciutadania comprar els productes que comercialitza el viver, però també conèixer la feina d’inclusió social i laboral que s’hi realitza.

La Font del Ferro és una empresa municipal per a persones amb discapacitat psíquica on es produeix i comercialitza planta ornamental: vivaç, de temporada i aromàtica. El seu Centre Especial de Treball compta actualment amb nou persones contractades de manera indefinida que realitzen tasques de viver i jardineria, participen en fires i col·laboren en el desenvolupament de noves línies de producció. A més, el Servei de Teràpia Ocupacional de la Font del Ferro té 16 usuaris i el Servei Ocupacional d’Inserció altres 14.

L’any passat, el Centre Especial de Treball de la Font del Ferro va commemorar el seu 20è aniversari. Els orígens de la finca, però, es remunten més enllà, al 1986, quan la Font del Ferro va començar a funcionar com a alternativa formativo-laboral per a adults amb discapacitat psíquica.