Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Font del Ferro obre les seves portes per mostrar a la ciutadania la seva tasca comercial i d’inclusió Durant el matí de diumenge, les persones visitants han pogut conèixer les instal·lacions i les activitats que es fan al viver, així com gaudir de diverses activitats lúdiques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Font del Ferro obre les seves portes per mostrar a la ciutadania la seva tasca comercial i d’inclusió

Durant el matí de diumenge, les persones visitants han pogut conèixer les instal·lacions i les activitats que es fan al viver, així com gaudir de diverses activitats lúdiques

L’alcaldessa i la regidora de Serveis a les Persones han visitat la Font del Ferro aquest diumenge (foto: Localpres).
L’alcaldessa i la regidora de Serveis a les Persones han visitat la Font del Ferro aquest diumenge (foto: Localpres)

La societat municipal Font del Ferro ha celebrat aquest diumenge una nova jornada de portes obertes molt participativa, que li ha permès donar a conèixer al conjunt de la ciutadania la seva activitat social i productiva. Durant tot el matí, els rubinencs i rubinenques han pogut visitar el viver acompanyats de les persones que hi treballen, comprar una gran varietat de plantes i gaudir de diverses propostes lúdiques.

La jornada ha servit per explicar el paper que desenvolupa la Font del Ferro en la integració de les persones amb diversitat funcional i també la importància de la seva activitat comercial. “Amb aquesta activitat anual, que ja s’ha convertit en una tradició, volem donar a conèixer la Font del Ferro com una empresa competitiva, on es poden adquirir plantes de qualitat a un bon preu”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez. La màxima representant municipal, que ha participat a la jornada de portes obertes acompanyada d’altres regidors de l’equip de govern, ha afegit: “La jornada d’avui també té com a finalitat difondre la important tasca d’inclusió social que desenvolupa aquesta societat, oferint formació i treball a persones amb diversitat intel·lectual. L’atenció a aquest col·lectiu és un objectiu que estem perseguint amb insistència durant aquest mandat”. 

Actualment, la Font del Ferro dona feina a nou treballadors al CET viver i quatre al CET forestal. D’altra banda, compta amb un Servei d’Atenció Diürna amb un total de 22 usuaris, que engloba el Servei Ocupacional d’Inserció dirigit a persones que s’estan formant per accedir al món laboral i el Servei de Teràpia Ocupacional. L’objectiu final d’aquests serveis és donar suport a les persones amb diversitat intel·lectual perquè es puguin desenvolupar de la manera més autònoma possible.

Portes obertes
Aquest diumenge, la ciutadania ha pogut visitar el viver de la Font del Ferro de la mà dels propis treballadors i treballadores. D’aquesta manera, les persones visitants han pogut conèixer la tasca que s’hi desenvolupa, quin tipus de plantes s’hi cultiven i participar en un taller de sembra de planta aromàtica. Durant la jornada de portes obertes també s’han programat actuacions i un pica-pica. A més, s’ha obsequiat els assistents amb una planta de producció pròpia.

Imatges relacionades

Les persones que han visitat la Font del Ferro han pogut adquirir una gran varietat de plantes (foto: Localpres)
Les persones que han visitat la Font del Ferro han pogut adquirir una gran varietat de plantes (foto: Localpres)
Durant el matí de diumenge, la Font del Ferro ha tingut un degoteig constant de visitants  (foto: Localpres)
Durant el matí de diumenge, la Font del Ferro ha tingut un degoteig constant de visitants (foto: Localpres)
Durant la jornada de portes obertes s'han dut a terme diverses activitats lúdiques (foto: Localpres)
Durant la jornada de portes obertes s'han dut a terme diverses activitats lúdiques (foto: Localpres)
L'alcaldessa, acompanyada dels treballadors de la Font del Ferro, durant els parlaments (foto: Localpres)
L'alcaldessa, acompanyada dels treballadors de la Font del Ferro, durant els parlaments (foto: Localpres)