Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Font del Ferro obre la campanya de Nadal La societat municipal, dedicada a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, ha iniciat la venda de varietats pròpies de l’època nadalenca https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Font del Ferro obre la campanya de Nadal

La societat municipal, dedicada a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, ha iniciat la venda de varietats pròpies de l’època nadalenca

Les ponsèties són les grans estrelles de la campanya (foto: Ajuntament de Rubí).
Les ponsèties són les grans estrelles de la campanya (foto: Ajuntament de Rubí)

Amb l’arribada de les festes nadalenques, la societat municipal Font del Ferro reforça la venda de varietats típiques d’aquestes dates. Ponsèties, ramets de la sort de vesc, rams d’eucaliptus, ciclàmens, azalees, avets chamaecyparis i avets picea són les plantes que es poden adquirir ja al viver de Ca n’Oriol i a la parada que té l’empresa al Mercat Municipal.

La campanya de Nadal de la Font del Ferro va arrencar el passat diumenge coincidint amb l’acte central del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, que va tenir lloc a la plaça del Doctor Guardiet. Enguany, les varietats pròpies d’aquestes dates es posen a la venda juntament amb petits objectes d’artesania de temàtica nadalenca elaborats per les persones usuàries dels Serveis d’Atenció Diürna.

Els rubinencs i rubinenques interessats a adquirir qualsevol d’aquests productes ho poden fer a la mateixa finca, situada al carrer de Mallorca, de dilluns a dissabte de 9 a 14 h; i a la parada que té la Font del Ferro al Mercat Municipal els dijous i divendres de 8 a 13 h.

Col·laboració amb el comerç local
Aquest any, la Font del Ferro ha jugat un paper rellevant en la decoració nadalenca de la ciutat. Des de fa uns dies, els 172 establiments adherits a Comerç Rubí llueixen arbres de fusta elaborats per les persones usuàries dels Serveis d’Atenció Diürna de l’empresa. Aquests elements, guarnits amb tires de llums led, es poden trobar a les portes de les botigues.

A més, la societat municipal també s’ha encarregat de posar plantes als peus dels arbres gegants transitables de les places de Catalunya i de Pere Esmendia.

Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix una alternativa formativa i laboral per a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual del municipi. Actualment està integrada per un servei productiu ─el Centre Especial de Treball─ i dos serveis de caràcter assistencial ─el Servei Ocupacional d’Inserció i el Servei de Teràpia Ocupacional. El Centre Especial de Treball comprèn el viver de plantes de la finca i la brigada de zones verdes i forestals.