Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira Medieval de Sant Jordi Parc estrena un trenet llançadora coincidint amb la 5a edició del certamen A banda de les parades de comerços del barri i dels punts de venda d'artesania i d'alimentació, també s’han organitzat activitats pels assistents https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fira Medieval de Sant Jordi Parc estrena un trenet llançadora coincidint amb la 5a edició del certamen

A banda de les parades de comerços del barri i dels punts de venda d'artesania i d'alimentació, també s’han organitzat activitats pels assistents

La inauguració de la fira ha tingut lloc aquest divendres a la tarda (foto: Localpres).
La inauguració de la fira ha tingut lloc aquest divendres a la tarda (foto: Localpres)

Aquest cap de setmana, l’avinguda Josep Ferrer i Domingo ha fet un salt en el temps i s’ha traslladat a l’edat mitjana en el marc de la Fira Medieval que organitza l’Associació de Comerciants de Sant Jordi Parc, amb el suport de l’Ajuntament de Rubí i de l’entitat veïnal del barri. Enguany, i coincidint amb la 5a edició de la festa, s’ha estrenat un trenet llançadora que ha unit el centre amb Sant Jordi Parc.

L’alcaldessa, Ana Maria Martínez, juntament amb altres regidors del consistori, ha inaugurat la fira, que ha destacat com “una de les més importants que es fan a la ciutat”. Segons Martínez, la de Sant Jordi Parc ja “s’ha incorporat al calendari de fires que, amb l’arribada de la primavera, fa que tots els rubinencs i rubinenques surtin al carrer pràcticament tots els caps de setmana”. L’alcaldessa també ha subratllat la posada en marxa del trenet llançadora, que “visualitza la nostra voluntat d’unir comercialment el centre amb Sant Jordi Parc, trencant la barrera psicològica de la riera”.

L’ambientació de la Fira Medieval ha permès als visitants fer un viatge en el temps, conèixer tradicions oblidades i assaborir aliments elaborats amb tècniques ancestrals. Durant el cap de setmana, l’avinguda Josep Ferrer i Domingo s’ha omplert de gent que ha volgut gaudir de les parades de petits comerços del barri i dels punts de venda d'artesania i d'alimentació. Paral·lelament, també s’han organitzat diversos tallers i activitats.

Imatges relacionades

Enguany, la fira ha comptat amb un trenet llançadora que ha connectat Sant Jordi Parc amb l'Escardívol (foto: Localpres)
Enguany, la fira ha comptat amb un trenet llançadora que ha connectat Sant Jordi Parc amb l'Escardívol (foto: Localpres)