Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira Medieval de Sant Jordi Parc arriba aquest cap de setmana amb noves propostes per a tota la família El regidor de Comerç, Rafael Güeto, ha destacat la necessitat d’organitzar activitats de dinamització comercial als barris https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fira Medieval de Sant Jordi Parc arriba aquest cap de setmana amb noves propostes per a tota la família

El regidor de Comerç, Rafael Güeto, ha destacat la necessitat d’organitzar activitats de dinamització comercial als barris

El regidor de Comerç i els organitzadors de la fira a l’avinguda de Ferrer i Domingo, on tindrà lloc l’esdeveniment.
El regidor de Comerç i els organitzadors de la fira a l’avinguda de Ferrer i Domingo, on tindrà lloc l’esdeveniment

L’Associació de Comerciants de Sant Jordi Parc, amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, organitza aquest cap de setmana la 3a Fira Medieval del barri. Seran dues jornades en què l’avinguda de Ferrer i Domingo s’omplirà de parades i activitats familiars ambientades en l’Edat Mitjana.

Com en anteriors edicions, els punts de venda d’alimentació i artesania compartiran espai amb diverses atraccions, tant gratuïtes com de pagament. Entre els jocs adreçats als infants, destaquen com a novetats un trenet i una atracció de cadires voladores, mentre que en l’apartat gastronòmic s’incorporen com a gran reclam els food trucks, és a dir, camions-restaurant que oferiran receptes d’arreu del món. “Hi ha moltes activitats de nens gratuïtes i també propostes per als joves, esperem que sigui del gust de tothom”, ha declarat Eva Ocaña, presidenta de l’Associació de Comerciants de Sant Jordi Parc.

De la seva banda, el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, ha posat de relleu la necessitat d’organitzar activitats com aquestes als barris de la ciutat: “Per a nosaltres és important que hi hagi iniciatives que vertebrin la ciutat, que no només es concentrin al teixit comercial del Centre [...]. Convidem tots els rubinencs que trenquin aquest frontera imaginària de la riera, perquè de fet està molt a prop del nucli urbà [...], que passegin per Sant Jordi Parc, que és un barri molt agradable on trobaran una oferta comercial magnífica i complementària”. El responsable municipal també ha agraït als botiguers l’esforç organitzatiu, ja que “contribueix a la millora del teixit comercial”.

El programa complet de la 3a Fira Medieval de Sant Jordi Parc es pot consultar al web d’El Comerç de Rubí.