Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de Nadal s’instal·la a la plaça de la Nova Estació fins al 23 de desembre Les parades de venda de regals i altres productes nadalencs conviuen amb l’espai El Racó de les Il·lusions, on es programaran cada dia tallers i altres activitats familiars https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fira de Nadal s’instal·la a la plaça de la Nova Estació fins al 23 de desembre

Les parades de venda de regals i altres productes nadalencs conviuen amb l’espai El Racó de les Il·lusions, on es programaran cada dia tallers i altres activitats familiars

Tornen els regals nadalencs a la plaça de la Nova Estació (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Tornen els regals nadalencs a la plaça de la Nova Estació (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

La Fira de Nadal obre aquest dimecres a la tarda a la plaça de la Nova Estació. Aquest espai de venda de regals i altres productes nadalencs estarà operatiu fins al 23 de desembre en els següents horaris: de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 h, i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.

Un cop més, l’oferta comercial de la fira anirà acompanyada d’una àmplia programació d’activitats adreçades al públic familiar. La carpa d’El Racó de les Il·lusions acollirà cada dia tallers de manualitats i altres propostes per als més petits de la casa, que estaran en funcionament durant l’horari d’obertura de la fira sense necessitat d’inscripció prèvia. Els infants hi podran elaborar diferents decoracions nadalenques o objectes per regalar, com ara arbres, corones, follets, llums o postals. A més, el 17 de desembre es programaran dues sessions de contacontes amb LAura de CoNtes, que interpretarà la història El Nadal de l’Home Pal.

La zona familiar de la Fira de Nadal també tornarà a comptar amb el Tren dels Somnis, un petit tren que circularà tots els dies per un circuit tancat i al qual hi podran pujar tant els infants com les persones adultes que els acompanyin.

Tota la programació d’activitats d’aquest espai es pot consultar, sempre actualitzada, a la pàgina web de Nadal i a l’app Rubí Ciutat.

Objectius de Desenvolupament sostenible