Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de Nadal ofereix fins al 24 de desembre productes típics, regals i activitats per a tota la família Les parades i la carpa d’activitats, amb un complet programa de tallers i espectacles, han obert aquest divendres a la plaça del Doctor Guardiet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Fira de Nadal ofereix fins al 24 de desembre productes típics, regals i activitats per a tota la família

Les parades i la carpa d’activitats, amb un complet programa de tallers i espectacles, han obert aquest divendres a la plaça del Doctor Guardiet

A la fira es poden trobar productes típics nadalencs (foto: Localpres).
A la fira es poden trobar productes típics nadalencs (foto: Localpres)

La Fira de Nadal ha obert aquest divendres a la tarda a la plaça del Doctor Guardiet, convertint aquest espai de la ciutat en un dels punts neuràlgics de les festes. Un total de 16 parades d’alimentació, regals i productes típicament nadalencs comparteixen protagonisme amb la gran carpa d’activitats, que durant aquests dies acollirà un ampli ventall de tallers i espectacles per a tota la família.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i la resta de membres de l’equip de govern han estat dels primers a visitar el recinte. “Aquesta fira pretén ser un espai per a grans i petits [...]. La idea és poder trobar a Rubí tot allò que els nostres veïns i veïnes necessiten per passejar, comprar i gaudir de les festes”, ha declarat la primera edil. Martínez també s’ha referit al canvi de model de la fira, que enguany unifica en un sol format tota l’oferta de productes: “Esperem que funcioni [...]. Es tracta de trobar en totes les activitats que s’organitzen aquella fórmula que pugui tenir la valoració més positiva”.

De la seva banda, el regidor de Comerç, Rafael Güeto, confia que la Fira de Nadal contribuirà a la dinamització de l’eix comercial que s’estén entre la plaça del Doctor Guardiet i la plaça de la Nova Estació, on s’ubica la pista de gel: “La idea és poder aconseguir un circuit que permeti fer la passejada amable i agradable, i que se’n pugui aprofitar l’eix comercial”.

Activitats diàries
Més enllà de l’oferta comercial, el gran atractiu de la Fira de Nadal d’enguany és la gran carpa central, on s’han programat activitats diàries. Les propostes s’han inaugurat aquest mateix divendres amb l’espectacle Zum! de la companyia La tresca i la verdesca, i seguiran amb una llarga llista d’activitats amb regust nadalenc. Així, en els propers dies, els rubinencs i rubinenques podran gaudir de tallers de circ i de creació dels objectes nadalencs més diversos ─boles, diademes de rens, tionets, figures amb culleres de fusta, etc.─, així com d’espectacles infantils i musicals. Entre d’altres, passarà per la carpa el tradicional Concert de Nadales, organitzat per l’Associació Sant Galderic i amb la participació de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, la Coral de l’Església Evangèlica, l’Obrador Coral de Rubí, la Coral Conturbat Me i Rubí Musical Segle XXI. El recital tindrà lloc el diumenge 20 de desembre a les 12 h.

La Fira de Nadal estarà oberta fins al 24 de desembre de 10 a 21 h, excepte el dia 24 que tancarà a les 20 h. Del 2 al 5 de gener, li prendrà el relleu la Fira de Reis, que s’ubicarà a la plaça Catalunya.

Imatges relacionades

La carpa d'activitats és el centre de la fira (foto: Localpres)
La carpa d'activitats és el centre de la fira (foto: Localpres)
Les parades venen regals, productes nadalencs i aliments (foto: Localpres)
Les parades venen regals, productes nadalencs i aliments (foto: Localpres)
La fira s'ha inaugurat amb un espectacle de La tresca i la verdesca (foto: Localpres)
La fira s'ha inaugurat amb un espectacle de La tresca i la verdesca (foto: Localpres)
L'alcaldessa i els regidors del govern han estat dels primers a visitar la fira (foto: Localpres)
L'alcaldessa i els regidors del govern han estat dels primers a visitar la fira (foto: Localpres)