Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge s’acosta als restauradors locals La proposta que se celebrarà els dies 10,11 i 12 de maig a la rambla del Ferrocarril arriba a la sisena edició https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge s’acosta als restauradors locals

La proposta que se celebrarà els dies 10,11 i 12 de maig a la rambla del Ferrocarril arriba a la sisena edició

Els gots de la Fira es podran obtenir de regal en diferents promocions amb restaurants i botigues (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Els gots de la Fira es podran obtenir de regal en diferents promocions amb restaurants i botigues (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Rubí celebrarà el cap de setmana del 10, 11 i 12 de maig la sisena edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge a la rambla del Ferrocarril. La cita comptarà amb la presència de 18 productors de cervesa artesana -entre els quals hi haurà la cervesa Bertus de Rubí- i 10 parades de formatges, amb referències nacionals i internacionals (Holanda,  Suïssa i França).

En aquesta edició, la fira tindrà una relació més estreta amb els comerços i la restauració de la ciutat. Del 6 al 12 de maig, els restauradors de Cal Gori, La Popular, L’Artesana i el Bar Llamas oferiran menús especials que incorporen la cervesa artesana com a beguda o com a ingredient. La clientela que tasti els menús rebrà com a regal el got de vidre d’aquesta nova edició de la fira que haurà de recollir al Punt d’Atenció al públic de la rambla del Ferrocarril. “Rubí té una oferta gastronòmica de primer nivell que estem segurs que maridarà molt bé amb la proposta lúdica i cultural de la Fira de la Cervesa”, diu l’alcaldessa Ana María Martínez. Igualment, la clientela que compri més de 10 euros en cervesa artesana durant la setmana de la fira a les botigues Vinalium i Bodegues Rosàs també podrà recollir gratuïtament el got de la fira.

El Punt d’Atenció al Públic serà l’espai central de l’esdeveniment on podreu adquirir els gots oficials i els packs per a les consumicions. La fira proposa sis espais més, tres dels quals són gastronòmics: la bombolla dels gustos, les parades d’alimentació artesana i els foodtrucks. A la ‘Punxada de Cask’ s’hi veurà l’obertura d’un barril clàssic anglès de manera tradicional i a l’escenari s’hi podran seguir diferents concerts de música en directe. Com cada any, la fira també pensa en els nens i les nenes. ‘Natural Kids’ és un espai de joc lliure d’accés gratuït, delimitat i fora de l’àrea de consum de cervesa controlat per monitors/es i amb un registre  d’entrada i sortida. Els tutors/es legals dels infants hauran de facilitar unes dades bàsiques de contacte. A més, també els infants també hi trobaran el ‘Carrussel de la Varema’ i ‘Sínia ecològica’.

18 productors de cervesa artesana
Els 18 cervesers que seran a la fira són: Bertus (Rubí), Cervesa del Montseny (Sant Miquel de Balenyà), Traginers (Sant Cugat del Vallès), Wylie Brewery (Sitges), As Cervesers (Montornès del Vallès), Tro Ales (Barcelona), Florestina (La Floresta), Senglaris (Sant Cugat del Vallès), Synera (Arenys de Mar), La cervesera del Poblenou (Barcelona), Barret (Barcelona), La Masovera (Tremp), Quer (Berga), La Maltista (Sant Cugat del Vallès), Goedhart Beer (Barcelona), L’Estupenda (Sant Cugat del Vallès), Cerveses Traüt (Santpedor) i Comic Beer (Cardedeu).