Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge es posa en marxa aquest divendres Entre les diferents varietats, també es podrà tastar cervesa sense alcohol, cervesa sense gluten i cervesa ecològica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge es posa en marxa aquest divendres

Entre les diferents varietats, també es podrà tastar cervesa sense alcohol, cervesa sense gluten i cervesa ecològica

La fira serà a la rambla del Ferrocarril (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
La fira serà a la rambla del Ferrocarril (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

18 productors de cervesa artesana -entre els quals hi ha la cervesa Bertus de Rubí- i 10 parades de formatges, amb referències nacionals i internacionals d'Holanda, Suïssa, i França seran a partir de divendres a la rambla del Ferrocarril. La sisena edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge obre aquest divendres (19 h a 01 h) i es podrà visitar dissabte 11 de maig entre les 12 h i les 01 h i diumenge 12 de maig des de les 12 h fins a les 21 h.

Els cervesers que hi tindran parada són: Bertus (Rubí), Cervesa del Montseny (Sant Miquel de Balenyà), Traginers (Sant Cugat del Vallès), Wylie Brewery (Sitges), As Cervesers (Montornès del Vallès), Tro Ales (Barcelona), Florestina (La Floresta), Senglaris (Sant Cugat del Vallès), Synera (Arenys de Mar), La cervesera del Poblenou (Barcelona), Barret (Barcelona), La Masovera (Tremp), Quer (Berga), La Maltista (Sant Cugat del Vallès), Goedhart Beer (Barcelona), L'Estupenda (Sant Cugat del Vallès), Cerveses Traüt (Santpedor) i Comic Beer (Cardedeu). Entre les diferents varietats, també es podrà tastar cervesa sense alcohol, cervesa sense gluten i cervesa ecològica.

En aquesta edició, la fira col·labora amb quatre restaurants de la ciutat i dues botigues especialitzades. Fins al 12 de maig, els restauradors de Cal Gori, La Popular, L'Artesana i el Bar Llamas oferiran menús que incorporen la cervesa artesana com a beguda o com a ingredient. La clientela que tasti els menús rebrà com a regal el got de vidre d'aquesta nova edició de la fira que haurà de recollir al Punt d'Atenció al públic de la rambla del Ferrocarril. Igualment, la clientela que aquesta setmana compri més de 10 euros en cervesa artesana a les botigues Vinalium i Bodegues Rosàs també obtindrà gratuïtament el got de la fira.

Com cada any, el Punt d'Atenció al Públic donarà la benvinguda als assistents que hi podran adquirir els gots oficials i els packs per a les consumicions. A més, la fira proposa tres espais gastronòmics: la bombolla dels gustos, les parades d'alimentació artesana i els foodtrucks. A la 'Punxada de Cask' s'hi veurà l'obertura d'un barril clàssic anglès de manera tradicional i a l'escenari s'hi podran seguir diferents concerts de música en directe. Com cada any, la fira també pensa en els nens i les nenes. 'Natural Kids' és un espai de joc lliure d'accés gratuït, delimitat i fora de l'àrea de consum de cervesa controlat per monitors/es i amb un registre d'entrada i sortida. Els tutors/es legals dels infants hauran de facilitar unes dades bàsiques de contacte. A més, els infants també hi trobaran el 'Carrussel de la Varema' i 'Sínia ecològica'.

Cervesa, formatge ... i música

La Fira incorpora cada any programació musical. En aquesta edició, les actuacions en directe s'enceten amb la banda tribut 'Mala vida' que divendres (22 h) oferirà un xou interactiu amb versions de rock espanyol des dels anys 80 fins a l'actualitat. A les 24 h, la festa es tancarà amb el videojoc musical de 'The fontaneros Party'.

DJ El Turtel punxarà dissabte a l'hora del vermut (de 12 a 15 h) jazz, swing, blues, bossa nova i downtempoc music; al vespre (19.20 h a 22 h) oferirà una sessió de música global dels 5 continents i a partir de les 24 h 'The Last Dance show' amb la millor música de tots els temps. El plat fort de la nit de dissabte (22 h) seran els Smoking Stones, la banda tribut dels Rolling Stones. 

Diumenge, a partir de les 12 h la Zebrass Marching Band, que s'inspira en les bandes de carrer de New Orleans, voltarà per la fira i culminarà la seva actuació amb un concert a les 13 h d'adaptacions de cançons tradicionals. DJ El Turtel oferirà també dues sessions musicals: al migdia amb èxits de tots els temps de blues, soul i versions de jazz i a partir de les 18.30 h, amb la millor música actual combinada amb els grans èxits de tots els temps.