Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de la cervesa artesana i el formatge dobla la presència de productors en la seva segona edició La cita, que vol promoure el producte làctic i cerveser de proximitat, tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de maig a la plaça del Doctor Guardiet https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-fira-de-la-cervesa-artesana-i-el-formatge-dobla-la-presencia-de-productors-en-la-seva-segona-edicio/@@images/image/preview

La Fira de la cervesa artesana i el formatge dobla la presència de productors en la seva segona edició

La cita, que vol promoure el producte làctic i cerveser de proximitat, tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de maig a la plaça del Doctor Guardiet

1a edició de la Fira de la cervesa artesana i el formatge (foto: Localpres).
1a edició de la Fira de la cervesa artesana i el formatge (foto: Localpres)

La Fira de la cervesa artesana i el formatge, organitzada pel Servei de Comerç de l’Ajuntament, tornarà a la plaça del Doctor Guardiet els propers 15, 16 i 17 de maig. Després de l’èxit de la primera edició, la mostra s’allarga un dia i dobla la presència de productors, amb un total de 33 parades.

La fira té com a objectiu promocionar el producte làctic i cerveser de proximitat i de qualitat mitjançant una acurada selecció de productors i d’activitats dinamitzadores. Enguany s’hi aplegaran 18 parades de fabricants de cerveses artesanes i 15 de productors de formatges, a banda d’una altra quinzena de punts de venda d’alimentació complementaris.

La mostra obrirà divendres a les 18 h i es podrà visitar durant tot el cap de setmana des de les 11 h i fins a la nit. Dins d’aquest horari, els visitants podran tastar i comprar cerveses artesanes locals, nacionals i internacionals ─entre aquestes la rubinenca Bleder─ i formatges de diverses varietats. Els tiquets per a les degustacions i els gots oficials de la fira es podran adquirir a preus populars al punt d’informació.

Maridatges amb cervesa rubinenca
A banda d’incrementar el nombre de jornades i d’expositors, la Fira de la cervesa artesana i el formatge donarà enguany més protagonisme als maridatges, que passaran a ser-ne tres i estaran dirigits per Martí Pavdrisa (Formatges Montbrú) i Jesús Andrade (cervesa artesana Bleder). Aquests tasts de cervesa i formatge es faran al Bar K’dem, situat a la mateixa plaça del Doctor Guardiet, dissabte a les 12 h i a les 19 h. Per participar-hi, cal reservar els tiquets trucant al 630 109 325 o bé enviant un correu electrònic a info@e7v.cat.

Pel que fa a les activitats de dinamització, també creixen en aquesta segona edició.  Així, hi haurà dos concursos de munyir la cabra, un per a infants i un altre per a adults, i dos concerts gratuïts a càrrec de Brigitte Emaga i la Black Cotton Blues Band (divendres a les 22 h) i de Miss Lewis and her Redhot Blues (dissabte a les 22 h). A més, es podrà visitar una exposició d’eines formatgeres i els infants podran gaudir un any més de l’espai divulgatiu Un jorn al mas i del carrusel musical The Fabula Mobile.

Per al regidor de Comerç, Jaume Buscallà, es tracta d’una “oferta molt complementària, molt original [...]. Estic convençut que tornarà a ser un èxit”. L’edil ha recordat que la ciutadania respon molt positivament a aquest tipus de propostes: “Hi ha diversos factors en aquesta fira que fan que funcioni, a més d’un producte autèntic i diferent [...]. Quan proposem qualsevol activitat al carrer, la gent el conquereix”.

La Fira de la cervesa artesana i el formatge s’emmarca en la programació estable de fires que va posar en marxa el Servei de Comerç l’any passat amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i consolidar una oferta atractiva d’activitats per als caps de setmana.

Imatges relacionades

Cartell de la 2a Fira de la cervesa artesana i el formatge
Cartell de la 2a Fira de la cervesa artesana i el formatge
A la fira es podran tastar cerveses artesanes locals, nacionals i internacionals (foto: Localpres)
A la fira es podran tastar cerveses artesanes locals, nacionals i internacionals (foto: Localpres)

Fitxers relacionats