Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Finestreta Única Empresarial de Rubí obté la certificació de qualitat ISO 9001:2008 El servei ubicat a la Masia de Can Serra ha atès 1.218 empreses entre els mesos de gener i setembre de 2015 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Finestreta Única Empresarial de Rubí obté la certificació de qualitat ISO 9001:2008

El servei ubicat a la Masia de Can Serra ha atès 1.218 empreses entre els mesos de gener i setembre de 2015

La FUER s’ubica a la Masia de Can Serra (foto: Localpres).
La FUER s’ubica a la Masia de Can Serra (foto: Localpres)

La Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) ha obtingut la certificació de qualitat UNE-EN ISO 9001:2008, atorgada per AENOR. Aquest reconeixement, basat en una norma internacional, avala que el mètode de treball de la FUER està sotmès a un bon sistema de gestió de qualitat que té per objectiu satisfer les necessitats i expectatives dels seus usuaris.

La certificació UNE-EN ISO 9001:2008 estableix requisits de qualitat per a aspectes com la gestió de documentació, la responsabilitat de la direcció, la gestió dels recursos ─recursos humans, infraestructura i ambient de treball─ i l’atenció al client, entre d’altres. A més, posa l’accent en l’increment de la satisfacció dels usuaris mitjançant processos de millora contínua. Es tracta, en definitiva, d’una norma que atorga prestigi i reconeixement a la FUER, alhora que dóna garanties d’un servei de qualitat a les persones i empreses que la fan servir.

Per al regidor responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, la certificació de la Finestreta Única Empresarial de Rubí “constata la voluntat de l’Ajuntament d’aplicar criteris de rigor i qualitat als serveis que s’estan oferint a les persones emprenedores i les empreses de Rubí. Aquesta autoexigència és indispensable per atraure nova activitat econòmica a la ciutat i mantenir la que ja existeix”. El regidor també ha recordat les bones opinions que està generant la FUER des de la seva posada en marxa al juliol del 2013: “Diverses empreses ens han felicitat pel funcionament modèlic d’aquest servei, que ha contribuït a agilitar i fer més propers els tràmits que han de fer amb l’administració”.

A banda de certificar per primer cop la FUER, l’Ajuntament també ha renovat aquest any els reconeixements de qualitat del Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO) i de l’Oficina Tècnica Laboral.

1.218 empreses en nou mesos
La FUER va començar a funcionar al juliol del 2013 a la Masia de Can Serra, amb la voluntat de convertir-se en un punt de referència únic per al teixit econòmic de la ciutat. Amb el pas del temps, la Finestra Única s’ha anat consolidant com un servei de gran utilitat per a emprenedors i empresaris, que cada cop s’hi adrecen més per demanar informació i gestionar tràmits relacionats amb les seves activitats.

Entre els mesos de gener i setembre d’aquest 2015, s´han atès 1.218 empreses, que han donat lloc a l’obertura de 417 expedients dels quals 172 ja s’han tancat. A les enquestes de satisfacció realitzades, tant de forma presencial com telemàtica, els usuaris de la FUER li han donat una puntuació mitjana de 9,2.

Aquest mateix any, la Diputació de Barcelona va recollir en un estudi que el servei de Finestreta Única de Rubí estava entre els més avançats de la província i en va destacar el treball de coordinació entre departaments per garantir una gestió més eficient.

L’horari d’atenció al públic de la FUER és de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h i els dimarts i dijous de 15.30 a 18 h.