Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La final de la Rubí Battle League omple de públic i rap la carpa de Nadal 'Poke' s’ha proclamat guanyador de la primera final del concurs en un duel que va comptar amb la presència de la regidora d’Acció Comunitària, Mª Carmen Cebrián Ordóñez i la regidora de Joventut, Annabel Cuesta Fabre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La final de la Rubí Battle League omple de públic i rap la carpa de Nadal

'Poke' s’ha proclamat guanyador de la primera final del concurs en un duel que va comptar amb la presència de la regidora d’Acció Comunitària, Mª Carmen Cebrián Ordóñez i la regidora de Joventut, Annabel Cuesta Fabre

La final va omplir la carpa de Doctor Guardiet (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La final va omplir la carpa de Doctor Guardiet (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La primera edició de la lliga de batalles de galls de Rubí ja té guanyador. Poke s’ha imposat aquest dissabte en un duel molt renyit contra Monster i s’ha proclamat guanyador de la primera final del concurs que ha comptat amb la presència de la regidora d’Acció Comunitària, Mª Carmen Cebrián Ordóñez i la regidora de Joventut, Annabel Cuesta Fabre. El guanyador es va endur dues entrades a Port Aventura i uns auriculars i tots els participants van rebre una dessuadora commemorativa de la final.

La Rubí Battle League és la primera edició d’una competició de rapers i raperes que promou el Servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Rubí a través de la iniciativa Rubijove als Barris. Les batalles de galls de la lliga van començar abans de l’estiu amb duels a la plaça Pep Rovira, en una iniciativa que va sorgir del col·lectiu jove de la ciutat i que des del consistori s’ha treballat des de la perspectiva de l'educació en medi obert emmarcant la proposta en el projecte Fem Barri i el Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021. A través de la competició, el Servei d'Acció Comunitària ha treballat amb les persones joves la construcció d'una nova imatge de les batalles de freestyle valorant les rimes, l'estil i el flow i penalitzant el contingut racista, feixista, capacitista, masclista, xenòfob o misogin.

La nit és jove
La nit és jove és una altra de les iniciatives que el consistori treballa amb el col·lectiu de persones joves des de la perspectiva de l'educació en medi obert. En aquest cas, la lliga s'ha disputat a través d'un partit cada mes des del mes de juny. El dia de la final serà aquest divendres 20 de desembre. Els partits començaran a les 20.45 h a la pista poliesportiva de l'Escola Montessori i està previst que a les 22 h tingui lloc l'entrega de premis i un piscolabis. L'activitat que compta amb el suport de l'Associació de veïns de Les Torres culminarà amb l'entrega d'una samarreta personalitzada de La Nit és Jove a tots els participants.

Imatges relacionades

La final va omplir la carpa de Nadal (Ajuntament de Rubí - Localpres)
La final va omplir la carpa de Nadal (Ajuntament de Rubí - Localpres)
'Poke' és el guanyador de la final (Ajuntament de Rubí - Localpres)
'Poke' és el guanyador de la final (Ajuntament de Rubí - Localpres)