Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La final de ‘La nit és jove’ es disputarà divendres 24 de gener La cita, que es va ajornar el 20 de desembre per la pluja, s’emmarca en el projecte Fem Barri i el Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La final de ‘La nit és jove’ es disputarà divendres 24 de gener

La cita, que es va ajornar el 20 de desembre per la pluja, s’emmarca en el projecte Fem Barri i el Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021

La final començarà a les 20.45 h a l’escola Montessori (foto: Ajuntament de Rubí).
La final començarà a les 20.45 h a l’escola Montessori (foto: Ajuntament de Rubí)

La nit és jove és una competició esportiva que s’ha desenvolupat des del mes de juny amb les persones joves del barri de Les Torres. El projecte ha articulat una lliga de futbol que s'ha disputat a través d'un partit mensual i que acaba divendres 24 de gener amb la final del torneig, una cita que es va ajornar el 20 de desembre a causa de la pluja.

Els partits començaran a les 20.45 h a la pista poliesportiva de l'Escola Montessori i està previst que a les 22 h tingui lloc l'entrega de premis i un piscolabis. L'activitat que compta amb el suport de l'Associació de veïns de Les Torres culminarà amb l'entrega d'una samarreta personalitzada de La Nit és Jove a tots els participants.

La nit és jove una de les iniciatives que l'Ajuntament de Rubí treballa amb el col·lectiu de persones joves de la ciutat des de la perspectiva de l'educació en medi obert i s’emmarca el projecte Fem Barri i el Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021.

A través de la competició esportiva, es potencia la participació i implicació dels joves en l'organització d’esdeveniments al barri de Les Torres i es millora la cohesió social i la identitat. La pràctica esportiva també ha permès crear un espai de trobada entre grups molt heterogenis i una alternativa a l’oci de consum nocturn que, a més, fomenta hàbits de vida saludables.