Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major també proposa activitats 360 L’alcaldessa ha lliurat aquesta setmana un obsequi al primer infant que ha completat el seu Carnet Rubí 360 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Festa Major també proposa activitats 360

L’alcaldessa ha lliurat aquesta setmana un obsequi al primer infant que ha completat el seu Carnet Rubí 360

El Marc és el primer infant que completa el seu Carnet Rubí 360  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El Marc és el primer infant que completa el seu Carnet Rubí 360 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La Festa Major de Sant Pere inclou una desena d’activitats incloses en la proposa del Carnet Rubí 360. Els nens i nenes podran patinar al carrer de la mà de l’HCR Cent Patins (29 i 30 de juny), iniciar-se en el món del grafit i de l’stencil (29 de juny), crear el seu propi slime seguint el mètode científic (29 de juny), resoldre un enigma a partir de la desencriptació de missatges (29 de juny), descobrir que Rubí dona joc (30 juny), desactivar el llançament d'un coet en 60 minuts per superar una scape room (30 juny), tastar els jocs immersius amb ulleres de realitat virtual (1 de juliol), entendre les diversitats a través del joc (1 de juliol) i construir un mini cotxe sostenible amb energia solar (1 de juliol).

El Carnet Rubí 360 és una eina per fer més accessibles a tots els nens i nenes les moltes activitats educatives i de lleure que els ofereix la ciutat amb l’objectiu que tots i totes  les puguin gaudir de manera democràtica i equitativa. El Carnet Rubí 360 inclou un rusc amb 9 competències educatives - Lleure i jocs; Arts, cultura i disseny; Esports i benestar; Nombres i lletres; Igualtat; Comunitat i participació; Tecnologia i món digital; Terra i ciència i Transició ecològica-. Quan un infant en fa una, rep mig adhesiu de la competència que correspongui. El carnet queda complet quan l’infant fa dues activitats de cada competència. És el cas del Marc R. G. , el primer infant que aconsegueix els 18 adhesius per completar el seu carnet. Aquesta setmana, l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez i el regidor d’Educació, Víctor García Correas, li han entregat un obsequi per donar-li l’enhorabona. Tots els nens i nenes que completin el carnet en rebran un.

Totes les activitats incloses al Carnet 360 es poden consultar a www.rubi.cat/rubi360.

Objectius de Desenvolupament sostenible