Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La família de Rafa Jurado continua sumant suports L’Olímpic de Can Fatjó s’ha sumat aquest cap de setmana a l’esforç de diverses entitats per recollir fons per a l’exjugador del club Rafa Jurado afectat per tetraplegia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La família de Rafa Jurado continua sumant suports

L’Olímpic de Can Fatjó s’ha sumat aquest cap de setmana a l’esforç de diverses entitats per recollir fons per a l’exjugador del club Rafa Jurado afectat per tetraplegia

L’alcaldessa i diversos regidors van assistir a l’acte (Foto: Localpres).
L’alcaldessa i diversos regidors van assistir a l’acte (Foto: Localpres)

L’Olímpic de can Fatjó ha celebrat aquest cap de setmana una sessió de Zumba solidària amb l’objectiu de recollir fons per a la família de Rafa Jurado, el jove que ha quedat afectat per tetraplegia després d’una caiguda l’estiu passat. Jurado va ser jugador del club rubinenc i l’entitat ha organitzat diverses activitats aquest dissabte per donar un cop de mà a la família. La sessió de Zumba ha estat l’acte central però també s’han organitzat sortejos i altres propostes per els més petits que, en total, ha fet que més de mig miler de persones hi hagin participat d’una manera o altra.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i diversos membres de l’equip de govern han assistit a la cita que ha tingut lloc a les instal·lacions del club esportiu. Martínez ha afirmat “sentir-se molt orgullosa de la resposta que ha tingut la ciutadania de Rubí davant la situació del Rafa i la seva família”.

L’Olímpic de Can Fatjó, la Unió Esportiva Rubí (UER), el 25 de Setembre i la Unió Petanca Les Torres són algunes de les entitats esportives que han organitzat activitats per donar un cop de mà a la família Jurado.