Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fàbrica dels Melquíades obre les seves portes aquest dijous al Celler Del 21 al 30 de desembre, l’espai on treballen els i les Melquíades acollirà tallers i espectacles d’accés gratuït destinats al públic familiar https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fàbrica dels Melquíades obre les seves portes aquest dijous al Celler

Del 21 al 30 de desembre, l’espai on treballen els i les Melquíades acollirà tallers i espectacles d’accés gratuït destinats al públic familiar

Infants i persones adultes podran descobrir com els i les Melquíades fan possible l’alegria del Nadal a Rubí (fofo: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Infants i persones adultes podran descobrir com els i les Melquíades fan possible l’alegria del Nadal a Rubí (fofo: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquest dijous 21 de setembre, obrirà les seves portes la Fàbrica dels Melquíades, un nou espai de la programació de Nadal ubicat a l’edifici històric del Celler (c. Pintor Coello, 17-25). Infants i persones adultes podran descobrir el lloc on els i les Melquíades treballen intensament per tal que l’alegria d’aquestes festes s’estengui per tota la ciutat i ser partícips de tota la màgia que precedeix l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

Les persones que visitin la Fàbrica hi trobaran diversos espais i punts d’interès on podran descobrir la història dels i de les ajudants del Mag Rubisenc, contemplar l’univers que tan bé coneix el vell alquimista, veure com els i les Melquíades preparen tot allò necessari perquè el Nadal sigui un èxit, i ajudar-los en la seva tasca a través de tallers.

La Fàbrica dels Melquíades obrirà entre el 21 i el 30 de desembre de 17.30 a 20 h, excepte els dies 24, 25 i 26 de desembre, que romandrà tancada.

L’accés serà lliure i gratuït però els menors d’edat hi hauran d’anar acompanyats sempre per una persona major de 18 anys.

   

Espectacles i tallers

A banda de visitar els diferents espais de la Fàbrica dels Melquíades, s’hi podrà assistir a diversos espectacles i tallers destinats al públic familiar.

Durant els propers dies, la Sala Annexa del Celler acollirà diverses propostes vinculades al Carnet Rubí 360: un taller d’aperitius saludables (21 de desembre), l’espectacle La rateta voladora (22 de desembre), un escape room inspirat en Els Pastorets (23 de desembre), un taller de robòtica (27 de desembre), el joc Construïm la nostra ciutat imaginària (28 de desembre), un taller de dansa urbana (29 de desembre) i un Cap d’Any infantil (31 de desembre).

A més, diferents companyies passaran per aquest mateix espai per presentar espectacle plens d’imaginació: Adéu, Peter Pan (21 de desembre), Hamelin (22 de desembre), Aventura en estel (23 de desembre), Un vestit nou per a l’emperador (24 de desembre) i Magiaferit (30 de desembre).

Dins la Fàbrica, els infants també podran participar als tallers dels Melquíades, que obriran els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 17.30 a 20 h.

La programació diària es pot consultar sempre actualitzada al web de Nadal i a l’app Rubí Ciutat.

Objectius de Desenvolupament sostenible