Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cuina d’hivern serà la protagonista de la nova edició del Tasta Rubí La cuinera Ada Parellada donarà el tret de sortida a aquesta iniciativa gastronòmica el proper 17 de febrer amb un “show cooking” al restaurant Cal Canalla https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-cuina-d2019hivern-sera-la-protagonista-de-la-nova-edicio-del-201ctasta-rubi201d/@@images/image/preview

La cuina d’hivern serà la protagonista de la nova edició del Tasta Rubí

La cuinera Ada Parellada donarà el tret de sortida a aquesta iniciativa gastronòmica el proper 17 de febrer amb un “show cooking” al restaurant Cal Canalla
La cuinera Ada Parellada.
La cuinera Ada Parellada

La segona edició del projecte gastronòmic Tasta Rubí, impulsat pel Servei de Comerç de l’Ajuntament, arrencarà el proper 22 de febrer amb la cuina d’hivern com a protagonista. Calçots, carxofes i mongetes de ganxet seran els productes de temporada que es podran assaborir fins al 6 de març a la vintena d’establiments que participen en aquesta iniciativa.

El tret de sortida a aquesta nova edició del Tasta Rubí el donarà la xef Ada Parellada el proper dimecres 17 de febrer a les 17.30 h, amb un show cooking que tindrà lloc al restaurant Cal Canalla. Durant la demostració, la popular cuinera, molt implicada en la defensa de la gastronomia local i els productes de proximitat, elaborarà un plat amb algun dels ingredients que protagonitzen aquesta campanya d’hivern.

L’assistència a aquesta activitat és gratuïta però les places són limitades. Per aquest motiu, les persones interessades a participar-hi han de formalitzar la seva inscripció enviant un correu electrònic a l’adreça , indicant el seu nom i el nombre d’assistents.

Tastets, plats i menús
El projecte Tasta Rubí busca dinamitzar el sector de la restauració i l’hostaleria, donar a conèixer la qualitat dels seus professionals i posar en valor el producte que ofereixen. La vintena d’establiments participants en aquesta nova edició han elaborat diferents receptes a base de calçots, carxofes i mongetes de ganxet. Aquestes se serviran en tres formats diferents en funció de la quantitat de menjar i la seva integració o no en un menú: tastet, plat o menú.

Els locals de restauració que prendran part en aquesta iniciativa són: Antic Hostal del Gall, Braseria Sal i Oli, Cafè Catalunya, Ca l’Angeleta, Ca la Xana, Cal Goliard, Cal Gori, Cal Canalla, Da Giorgio, El Bullidor, El Mollete del Tano, El Portalet, El Racó de la Sidra, Giuliano, La Bambola, La Cañita, La Cava, La Popular, Llamas i Plats.