Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La comunicació interna ha estat l’eix de la tercera sessió de la Xarxa Rubí Empresa L’ús que fan les companyies de la informació interna en la millora dels seus processos ha centrat gran part de la tercera sessió de grup de la Xarxa Rubí Empresa, projecte impulsat per l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La comunicació interna ha estat l’eix de la tercera sessió de la Xarxa Rubí Empresa

L’ús que fan les companyies de la informació interna en la millora dels seus processos ha centrat gran part de la tercera sessió de grup de la Xarxa Rubí Empresa, projecte impulsat per l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE)

Els assistents, al finalitzar la sessió.
Els assistents, al finalitzar la sessió

Una trentena d’empresaris han participat aquest dijous a la tercera sessió de grup de la Xarxa Rubí Empresa, que s'ha celebrat al Museu Municipal Castell (MMUC). En aquesta ocasió, la cita ha girat al voltant de la comunicació interna de les empreses i de com treure profit de la informació generada dins les estructures empresarials.

L’experta en transformació digital i comunitats d’aprenentatge a les organitzacions Laura Rosillo ha estat l’encarregada d’obrir la jornada amb una xerrada que ha tractat de comunicació, col·laboració i cooperació a l'era de la informació. Rosillo ha incidit en la necessitat que les empreses promoguin la participació dels treballadors a través de la millora de la comunicació interna. Això, ha dit Rosillo, permet detectar el talent, millorar el clima de treball i, per tant, el funcionament de la companyia i el producte o servei que ofereix.

Els assistents també han vist un exemple pràctic amb l’exposició del cas de l’empresa MC Mutual per part de la responsable de comunicació interna de l’empresa, Irene Porta.

Finalment, els participants han compartit opinions i experiències al voltant de la qüestió plantejada en aquesta tercera sessió.

Xarxa Rubí Empresa
El projecte Xarxa Rubí Empresa, impulsat per l'Oficina de Serveis a l'Empresa de l'Ajuntament de Rubí amb el suport de la Diputació de Barcelona i el CIT, es trobaen la seva tercera edició i s'ha consolidat com una iniciativa útil i ben valorada per les organitzacions integrants. Actualment en formen part 32 empreses de la ciutat que fomenten les relacions de confiança i proximitat. En aquesta tercera edició, el projecte té com a prioritat potenciar la innovació de les persones, agents claus del procés d'innovació de les empreses, complementant l'enfocament de la primera i segona edició, on es van potenciar iniciatives per a la generació de productes i serveis innovadors millorant la competitivitat de les empreses.

Les empreses integrants de la Xarxa Rubí Empresa compten amb un pla estratègic per a la generació d'innovació i acompanyament individualitzat i poden gaudir del coneixement generat a les sessions grupals, on es tracten temes d'interès per a totes les empreses integrants sobre diferents aspectes de la innovació. Alguns dels aspectes més valorats per les empreses per la seva participació en el projecte són la millora de la cartera de serveis i productes, la detecció de noves oportunitats de negoci, la millora de la comunicació i percepció dels clients, reputació corporativa i millora de la satisfacció de les plantilles.