Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La comissaria de Policia Local incorpora millores de seguretat i d’atenció a la ciutadania L’espai de la carretera de Terrassa s’ha redistribuït i s’han modernitzat diferents estances https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La comissaria de Policia Local incorpora millores de seguretat i d’atenció a la ciutadania

L’espai de la carretera de Terrassa s’ha redistribuït i s’han modernitzat diferents estances

La sala de control és una de les que s'ha actualitzat (Foto:Ajuntament/Localpres).
La sala de control és una de les que s'ha actualitzat (Foto:Ajuntament/Localpres)

Les instal·lacions de la Policia Local s’han remodelat aquest estiu per millorar l’atenció ciutadana i la seguretat de la comissaria, així com la comoditat dels i les agents. Els treballs han consistit en la reforma i modernització de les dependències vinculades a la recepció, la sala de coordinació, els vestuaris, la zona de custòdia i l’espai d’interlocució entre detinguts i advocats.

La zona d’atenció al públic s’ha redistribuït. Això ha permès ampliar la sala de control, millorar els espai de treball i els taulells de recepció. A més, s’ha actualitzat la resta d’elements com el terra, el sostre i les instal·lacions.

També s’ha millorat la seguretat de la zona de custòdia i de l’espai per a l’acompliment dels drets de les persones detingudes. D’altra banda, s’ha actuat per millorar els vestuaris amb un nou paviment i la renovació de la zona de dutxes.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Marta Oliva Martín, emmarca aquestes millores en la voluntat de dotar el cos policial dels recursos i efectius necessaris: “el nostre objectiu és potenciar el cos i facilitar que puguin fer la seva feina com cal. Per això, hem ampliat i treballem per ampliar el nombre d’efectius i també per això s’han realitzat aquestes millores i s’està treballant per a garantir que la seva feina es pugui dur a terme cada vegada en millors condicions” A principis d’agost es va fer efectiva la incorporació de nous agents al cos local.

Un dels àmbits on més èmfasi s’ha posat és en la seguretat. En aquest sentit, s’han millorat els mecanismes de control electrònic d’accés als diferents sectors,  s’ha ampliat el circuit intern i extern de videovigilància i la protecció balística dels espais.

El cost total de la intervenció ha estat de 205.102,86 euros i ha estat executada per l’empresa CONSTRUCCIONES FERTRES S.L.

Imatges relacionades

La recepció també ha estat remodelada (Foto: Ajuntament/Localpres)
La recepció també ha estat remodelada (Foto: Ajuntament/Localpres)