Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Colla de Geganters demana la col·laboració ciutadana per commemorar els 60 anys de tradició gegantera a Rubí El Museu Municipal Castell (MMUC) acollirà el proper mes d’octubre una exposició amb material divers sobre la història dels gegants rubinencs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Colla de Geganters demana la col·laboració ciutadana per commemorar els 60 anys de tradició gegantera a Rubí

El Museu Municipal Castell (MMUC) acollirà el proper mes d’octubre una exposició amb material divers sobre la història dels gegants rubinencs

Dia de l'estrena dels primers gegants rubinencs (foto de Joan Mas cedida a la Colla de Geganters de Rubí).
Dia de l'estrena dels primers gegants rubinencs (foto de Joan Mas cedida a la Colla de Geganters de Rubí)

La Colla de Geganters de Rubí prepara per al proper mes d’octubre una exposició commemorativa dels 60 anys de tradició gegantera a la ciutat. La mostra, que es podrà visitar al Museu Municipal Castell (MMUC), reunirà material divers relacionat amb la història d’aquestes figures rubinenques, algunes de les quals ja han desaparegut.

Amb l’objectiu de completar una exposició tan rica com sigui possible, l’entitat ha fet una crida a la ciutadania perquè hi aporti fotografies, vídeos i altres materials, així com les seves vivències personals. S’han establert diverses vies per compartir aquests records:

El passat mes de juliol, la colla rubinenca va celebrar un altre dels actes commemoratius del 60è aniversari de la tradició gegantera. La 23a Trobada de Gegants de Rubí va reunir a la ciutat fins a una vintena d’entitats.