Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania podrà reservar localitat per l’Arribada dels Reis d’Orient a partir de dijous a les 9 h L’Arribada de Ses Majestats és l’única proposta reial que requereix reserva d’entrada: el campament dels Reis i la Cavalcada estàtica són d’accés lliure https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutadania podrà reservar localitat per l’Arribada dels Reis d’Orient a partir de dijous a les 9 h

L’Arribada de Ses Majestats és l’única proposta reial que requereix reserva d’entrada: el campament dels Reis i la Cavalcada estàtica són d’accés lliure

Els Reis arribaran al parc del Castell guiats pel Mag Rubisenc en tres sessions.
Els Reis arribaran al parc del Castell guiats pel Mag Rubisenc en tres sessions

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Rubí la tarda del 5 de gener a l'amfiteatre del parc del Castell. La ciutadania els podrà rebre en tres sessions (17 h, 18 h i 19 h).  La reserva gratuïta d’entrades per a les tres representacions de l’arribada es pot fer a partir de dijous 30 de desembre a les 9 h a través de la plataforma Koobin.

L'Arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar comptarà amb la participació del Mag Rubisenc i la Cartera Reial i estarà presidida per l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, qui s'encarregarà de lliurar a Ses Majestats les claus de la ciutat.

Campament, arribada i cavalcada

Els dies 2, 3 i 4 de gener (de 16 a 21 h), el Mag Rubisenc obrirà les portes del Campament de Reis al parc del Castell. La visita al Campament serà d'accés lliure –sense reserva de localitat–, tot i que existirà un control a l'entrada per regular-ne l'aforament i evitar-hi aglomeracions. El públic seguirà un recorregut a peu per un circuit de sentit únic, al llarg del qual podrà gaudir conèixer diferents espais i animacions atraccions: el camí de l'artesania, el petit laboratori del Mag Rubisenc, les estances reials i el carilló de Reis, entre d’altres.

L’arribada de Ses Majestats tindrà lloc la tarda del 5 de gener a l’amfiteatre del Castell. És l’única proposta que requereix reserva de localitat fins a omplir l’aforament permès a les grades de l’amfiteatre a les tres sessions previstes (17 h, 18 h i 19 h). La reserva d’entrada es fa en línia a partir de dijous 30 de desembre a les 09 h i fins a exhaurir-ne les localitats. L’arribada dels tres Reis també es podrà seguir a través de les xarxes socials municipals.

Etiquetes