Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania ja pot consultar les seves dades censals La consulta es pot fer en línia o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutadania ja pot consultar les seves dades censals

La consulta es pot fer en línia o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)

Les eleccions municipals tindran lloc el 28 de maig (Foto: Ajuntament de Rubí -Localpres).
Les eleccions municipals tindran lloc el 28 de maig (Foto: Ajuntament de Rubí -Localpres)

Ja estan disponibles les dades del cens electoral de cara les eleccions municipals que tindran lloc el 28 de maig. Les persones que ho desitgin poden consultar la seva informació censal.

Enguany, aquesta informació es pot consultar a través del Xatbot municipal, una eina de consulta i suport als tràmits municipals. Es pot accedir al Xatbot a través de Whatsapp. En aquest cas, cal obrir una conversa amb el número 623 196 219, saludar i escriure la consulta. Per l’aplicació Telegram, cal afegir el compte d'usuari SuportRubi_Bot, encetar conversa, saludar i fer la consulta. Al xat bot també s’hi pot accedir per la Seu Electrònica, a la part inferior dreta de la pàgina

En cas de disposar del certificat del sistema Cl@ve, també es pot fer la consulta del cens al tràmit Consulta d’inscripció al Cens Electoral des de la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística (INE).  En cas de voler fer la consulta presencialment i/o demanar-hi alguna modificació, la ciutadania es podrà dirigir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania entre l'11 i el 17 d’abril, ambdós inclosos, de 8 a 14.30 h.

El sorteig de les persones que hauran de formar part de les meses electorals tindrà lloc el 2 de maig, en Ple extraordinari. Les persones que vulguin presentar-hi al·legacions, disposaran de fins a set dies per dirigir-les a la Junta Electoral de Terrassa.

El 18 de maig és l'últim dia per demanar el vot per correu. La documentació per votar per correu es rebrà entre el 8 i 21 de maig i les persones que ho hagin demanat podran emetre el seu vot a través de Correus del 8 al 24 de maig. Els veïns i veïnes que siguin fora del país temporalment, però continuen empadronats a les seves ciutats poden votar per correu des de l’estranger. Ho poden demanar del 4 al 29 d’abril, rebran la documentació a partir del 2 de maig i podran votar del 2 al 24 de maig.

La campanya electoral començarà a les 00 h del divendres 12 de maig i s'allargarà fins a la mitjanit del divendres 26 de maig.  El 27 de maig serà la jornada de reflexió. El 28 de maig la ciutadania podrà exercir el seu dret a vot a les eleccions municipals.