Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania està convocada a participar presencialment en el procés participatiu del Parc de Ca n’Oriol aquest dissabte El 27 d’octubre tindrà lloc una jornada participativa presencial al mateix parc que comptarà amb un programa d’activitats dirigides a fomentar la participació dels veïns i veïnes de Rubí en el disseny del futur del parc https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La ciutadania està convocada a participar presencialment en el procés participatiu del Parc de Ca n’Oriol aquest dissabte

El 27 d’octubre tindrà lloc una jornada participativa presencial al mateix parc que comptarà amb un programa d’activitats dirigides a fomentar la participació dels veïns i veïnes de Rubí en el disseny del futur del parc

La trobada serà aquest dissabte.
La trobada serà aquest dissabte

El procés participatiu que ha de definir com serà el futur del Parc de Ca n’Oriol inclou una jornada participativa presencial que tindrà lloc aquest dissabte al mateix parc. Es tracta d’una cita oberta a tota la ciutadania, infants i adults, dissenyada perquè els assistents coneguin millor l’entorn i aportin noves idees i propostes de futur.

Amb aquests dos objectius s’ha programat una jornada que s’allargarà des de les 10 h fins les 19 h. D’aquesta manera, el procés participatiu que ha de definir com serà el futur del Parc de Ca n’Oriol combina la participació en línia, a través de la plataforma Participa Rubí, amb la participació presencial amb la voluntat d’arribar al màxim de rubinencs i rubinenques possible.

La cita s’ha dissenyat com un taller de treball obert dividit en diferents espais participatius repartits en diferents ubicacions del parc. La participació girarà al voltant de diferents eixos temàtics sobre els que es recolliran les aportacions de la ciutadania:

 • Un parc amb projecció de ciutat: Activitat i equipaments
 • Un parc accessible i connectat
 • Els valors del Parc: Paisatgístics i patrimonials
 • Un Parc Sostenible: Eficiència energètica i materials ecològics
 • Cuidem el Parc: Civisme i convivència

Aquests conceptes també es treballaran a través de dues sessions dinamitzades, una al matí una altra a la tarda. Aquí és on s’exposaran els objectius i mètodes del procés participatiu per després recollir les idees de les persones que hi participin. Les sessions estaran conduïdes per membres de la Fundació Ferrer i Guàrdia, entitat dinamitzadora del procés participatiu del Parc de Ca n’Oriol.

La Jornada també comptarà amb diferents tallers de participació per a infants i adolescents, a càrrec del despatx d´arquitectes Urbanins, especialitzat en processos participatius infantils.

Tot això anirà acompanyat d’un seguit d’activitats pensades per a tota la família amb la intenció d’ampliar el coneixement sobre el territori:

 • Petit recorregut per la història de ca n’Oriol de la ma  de l´historiador local Eduard Puigventós. Hi haurà 4 sortides des del Punt d´Informació: a les 11 h, 11.30h, 17h, 17.30h.
 • ‘Fideuà’ popular a les 14 h amb el ritme de Jazzul Trio
 • Animació i jocs per a tota la família per part de la companyia “Rovell d´Ou”, amb la presència de Chase i Skye de la Patrulla Canina:
  • De 10.30 h a 13 h, jocs per a tota la família
  •  De 13 h a 14 h, espectacle musical per a petits i grans: “Un xic de rock’n’roll i pop”
  • De 16 h a 18 h, Jocs per a tota la família
  • . 18 h a 19 h, espectacle musical per a petits i grans: “Un xic de rock’n’roll i pop”