Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania està convocada a donar sang fins les 22 h El Banc de Sang i Teixits de Catalunya fa una crida a rubinencs i rubinenques a fer la seva donació de sang al Teatre Municipal La Sala, que aquest dijous acull una nova edició de la Marató de Donacions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutadania està convocada a donar sang fins les 22 h

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya fa una crida a rubinencs i rubinenques a fer la seva donació de sang al Teatre Municipal La Sala, que aquest dijous acull una nova edició de la Marató de Donacions

La Sala acull la Marató fins les 22 h (foto: Ajuntament - Localpres).
La Sala acull la Marató fins les 22 h (foto: Ajuntament - Localpres)

Rubinencs i rubinenques majors d’edat estan convidats aquest dijous a participar a la 9a edició de la Marató de Donació de Sang que organitza el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Les persones interessades tenen temps per fer la donació fins les 22 h al Teatre Municipal La Sala.

La responsable de Promoció del Banc de Sang i Teixits, Gala Cortel, ha agraït l'habitual bona resposta dels rubinencs i rubinenques a les crides de l’entitat. A més, ha recordat la importància d’aquesta cita: "A les portes del mes d’agost és quan tenim menys aportacions, per això avui és tan important. Volem animar a tothom que ens ajudi a augmentar les reserves de sang per cobrir les necessitats del mes d’agost". 

Aquest matí, l’alcaldessa, Ana María Martínez, ha assistit a la Marató de Donació de Sang i ha animat la ciutadania a apropar-se a La Sala: "Com a ciutat, hem de contribuir amb la nostra solidaritat. Esperem aconseguir les xifres d’anys anteriors o superar-les. És la manera d’aportar el nostre granet de sorra i ser solidaris".

A la Marató del 2018, 320 veïns i veïnes de Rubí van respondre a la crida del Banc de Sang i Teixits i, en total, es van recollir 310 donacions.