Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cinquena edició del RRandom tindrà lloc del 20 al 27 de juny i reunirà una dotzena d’artistes Les entrades per veure Andrés Suárez, Oques Grasses, Dorian, La Sonrisa de Julia i Funambulista, entre d'altres, ja estan disponibles https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La cinquena edició del RRandom tindrà lloc del 20 al 27 de juny i reunirà una dotzena d’artistes

Les entrades per veure Andrés Suárez, Oques Grasses, Dorian, La Sonrisa de Julia i Funambulista, entre d'altres, ja estan disponibles

Ana María Martínez Martínez i Moisés Rodríguez Cantón, amb el cartell del festival (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Ana María Martínez Martínez i Moisés Rodríguez Cantón, amb el cartell del festival (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón, han desvelat aquest dimecres el cartell del Rubí Random Music Festival, que tindrà lloc del 20 al 27 de juny. Una dotzena d’artistes passaran per l’esdeveniment, que per primera vegada es desenvoluparà exclusivament en espais delimitats per poder donar compliment a totes les mesures de seguretat que requereix l’actual situació de pandèmia.

El festival arrencarà el diumenge 20 de juny a les 21 h amb un dels artistes espanyols del moment, Andrés Suárez, que actuarà a l'amfiteatre del parc del Castell.

Ana María Martínez Martínez, s’ha felicitat perquè la ciutat recuperi les actuacions en directe: “després de la situació que hem passat, ens il·lusiona molt el retorn del RRandom. Trobàvem a faltar la música en directe i, d’altra banda, sabem que el sector, com un dels grans damnificats d'aquesta crisi, necessitava amb urgència tornar a treballar i retrobar-se amb el seu públic”.

Els dos següents concerts se celebraran al Teatre Municipal La Sala i estaran protagonitzats per la jove cantautora Travis Birds, el 21 de juny a les 21 h, i pel duo de rock andalús Astola y Ratón, el dimarts 22 de juny també a les 21 h.

El dimecres 23 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, s’ha programat una de les jornades més festives del RRandom amb la banda de versions Band the cool, que actuarà a partir de les 22.30 h al pati de l'Escola Montessori.

La nit del dijous 24 de juny, a les 21 h, l’amfiteatre del parc del Castell rebrà Oques Grasses, un dels grups catalans de més èxit, capaç d’atraure seguidors i seguidores de diverses generacions.

El divendres 25 de juny, el primer dia de Festa Major a les 20 h, aquest mateix auditori serà la seu d’un concert doble a càrrec del grup de pop La Sonrisa de Julia i de la formació indie Dorian.

El dissabte 26, l'amfiteatre del parc del Castell acollirà a partir de les 20 h una altra actuació doble que unirà nostàlgia i festa. Obrirà la nit Hija de la Luna, l’homenatge de la cantant Robin Torres a la mítica banda Mecano, i a continuació pujaran a l’escenari els Versión Imposible, l’únic grup que ha estat present a totes les edicions del RRandom.

Mentre això passa a l'amfiteatre, al pati de l'Escola Pau Casals es viurà també a partir de les 20 h la tradicional Nit de Revival, amb la clàssica banda Los Sirex i amb la formació tribut ABBA, The New Experience.

Finalment, el RRandom tancarà edició a l’amfiteatre del parc del Castell, el diumenge 27 de juny a les 21 h, amb Funambulista, el projecte de pop d’autor de Diego Cantero.

Entrades disponibles

Per poder controlar els aforaments dels diferents recintes, enguany serà obligatori adquirir una entrada per accedir-hi.  En alguns casos aquesta serà gratuïta ─Band the Cool, el concert doble d’Hija de la Luna i Versión Imposible, i la Nit de Revival amb Los Sirex i ABBA, The New Experience─  i, en la resta, els preus se situaran majoritàriament entre els 10 i els 15 €. Les localitats per als nou concerts estan disponibles des d’aquest dimecres a través de la plataforma rubi.koobin.cat i del web del festival.

Com en el cas de LOS40 Primavera Pop, els diners que es recaptin amb la venda d’entrades es destinaran íntegrament a Creu Roja, i concretament al seu projecte Pla Creu Roja RESPON, engegat per donar resposta a les situacions d'emergència generades per la COVID-19.

L’alcaldessa ha afegit: “M'agrada pensar que la música, com ho ha fet tantes vegades, és capaç d'alleujar, de curar, de salvar fins i tot. Ho farà en aquest cas de manera directa, perquè beneficiarà un projecte solidari, però també amb la seva capacitat d'evadir-nos, de fer-nos oblidar i de crear vincles emocionals”

El RRandom es presenta enguany amb una imatge gràfica plena de color que vol reflectir les nombroses sensacions i emocions que genera el festival, les connexions que estableix la música amb diferents moments de la nostra vida, amb vivències passades i amb expectatives futures. És una imatge que ret homenatge a la diversitat i que potencia la presència femenina, transgressora i creativa, les personalitats úniques i amb estil propi.

En aquesta cinquena edició, la senyal d’identitat del Rubí Random Music Festival segueix sent l’eclecticisme, evident en la gran varietat de gèneres musicals que es donen cita al festival i en la seva capacitat per atraure diferents públics.

Les entrades de LOS40 Primavera Pop, a la venda dissabte

Coincidint amb la presentació del RRandom, aquest dimecres també s’ha donat a conèixer que les entrades del festival LOS40 Primavera Pop es posaran a la venda el proper dissabte a través de la plataforma rubi.koobin.cat. Les localitats tindran un preu de 15 €, que repercutirà també íntegrament en el Pla Creu Roja RESPON.

El macroconcert tindrà lloc el proper dissabte 19 de juny, vigília del RRandom, a l’amfiteatre del parc del Castell i reunirà una vintena d’artistes de gran èxit comercial.