Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La carretera de Terrassa disposarà de nova il·luminació i voreres gràcies al Pla d’inversions Les obres és previst que s’iniciïn la setmana vinent i que tinguin una durada aproximada de dos mesos https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-carretera-de-terrassa-disposara-de-nova-il-luminacio-i-voreres-gracies-al-pla-d2019inversions/@@images/image/preview

La carretera de Terrassa disposarà de nova il·luminació i voreres gràcies al Pla d’inversions

Les obres és previst que s’iniciïn la setmana vinent i que tinguin una durada aproximada de dos mesos

Durant les properes setmanes s’actuarà en aquest tram de la carretera de Terrassa.
Durant les properes setmanes s’actuarà en aquest tram de la carretera de Terrassa

L’Ajuntament de Rubí iniciarà la setmana vinent les obres de remodelació de l’enllumenat i les voreres de la carretera de Terrassa, una actuació inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. Els treballs, que han estat adjudicats a l’empresa SECE per un import de 180.114,39 euros, tenen una durada prevista de dos mesos, aproximadament.

La carretera de Terrassa és una de les entrades principals al nucli urbà de Rubí. Actualment, aquesta via encara manté la secció i l'enllumenat públic de quan era una carretera, amb fanals a un sol costat del carrer i a una alçada de 7 metres.

Amb aquesta actuació es pretén canviar l’enllumenat existent en el tram comprès entre la rotonda de la comissaria de la Policia Local i el c/ Bruc per adaptar-lo a les necessitats i normatives actuals, fent-lo més urbà. Així, els fanals se situaran a 5 metres d’alçada i tindran un doble punt de llum per tal d’il·luminar tant la calçada com la vorera. Les lluminàries s’instal·laran a tots dos costats del carrer. Paral·lelament, es remodelaran les voreres que en aquests moments es troben en mal estat de conservació com a conseqüència del pas del temps.

L’objectiu del projecte és dotar la carretera de Terrassa d’un caràcter més urbà i convertir-la en una via amb voreres agradables per passejar-hi, evitant l’aspecte poc il·luminat que presenta actualment.

Mentre s’executin aquests treballs no es preveuen restriccions de trànsit.