Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Carpa de Nadal i el Racó de les Il·lusions obren portes amb una àmplia oferta d’activitats familiars Els dos espais d’activitats de la pl. Doctor Guardiet i de la pl. Nova Estació començaran a funcionar aquest divendres, amb accés lliure fins a completar l’aforament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Carpa de Nadal i el Racó de les Il·lusions obren portes amb una àmplia oferta d’activitats familiars

Els dos espais d’activitats de la pl. Doctor Guardiet i de la pl. Nova Estació començaran a funcionar aquest divendres, amb accés lliure fins a completar l’aforament

La Carpa de Nadal oferirà una àmplia programació adreçada al públic familiar fins al 29 de desembre (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
La Carpa de Nadal oferirà una àmplia programació adreçada al públic familiar fins al 29 de desembre (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

La programació d’activitats de Nadal s’ampliarà a partir d’aquest divendres amb l’obertura de la Carpa de Nadal a la plaça del Doctor Guardiet, i de la Fira de Nadal i del Racó de les Il·lusions a la plaça de la Nova Estació. Aquests espais són d’accés lliure fins a completar-ne l’aforament, és a dir, que no cal reservar-hi entrada. A més, aquest divendres també arrenca el Tió Gegant dels Comerciants.

La Carpa de Nadal és ja una de les atraccions de referència de les festes a Rubí, gràcies a la seva oferta diària d’espectacles i tallers familiars. L’espai, situat a la plaça del Doctor Guardiet, obrirà fins al 29 de desembre.

De dilluns a dijous laborables, s’hi faran tallers cada tarda i, els divendres, dissabtes i diumenges, activitats i espectacles familiars en horari de matí i de tarda. Per garantir que en pugui gaudir la màxima gent possible, es faran dos passis de cada espectacle i fins a set sessions dels tallers.

Entre les activitats programades a la Carpa, hi ha propostes teatrals com Uh! Quin cangueli o Toilet, espectacles de titelles com Elmer, l'elefant de colors o Kissu i muntatges circenses com Taxaan o L’home circ, entre d’altres títols. Pel que fa als tallers, els infants podran aprendre a fer gran quantitat de manualitats, com per exemple mussolets amb pinyes, ornaments amb xapes o amb fang, ninots de Nadal amb gots o portacoberts nadalencs, entre d’altres. Fora d'aquesta programació familiar, la Carpa de Nadal també acollirà el 22 de desembre el festival de talent juvenil Rubí Jove expressa!

Mentrestant, a la plaça de la Nova Estació es podrà gaudir de la tradicional Fira de Nadal, que obrirà del 9 al 24 de desembre (de dilluns a dijous, de 16 a 21 h; i els divendres, dissabtes i diumenges, d'11 a 14 i de 16 a 21 h. Aquest divendres 9 de desembre, la fira estarà oberta de 17 a 21 h, mentre que el dissabte 24 de desembre només obrirà en horari de matí, d'11 a 14 h).

Les tradicionals casetes posaran a l’abast de la ciutadania una àmplia oferta de productes nadalencs i idees per regalar.

Novament, la Fira de Nadal es complementarà amb un espai d’activitats familiars ubicat a la mateixa plaça de la Nova Estació: El Racó de les Il·lusions. Aquest recinte, també d’accés lliure fins a completar l’aforament, oferirà cada dia divertits tallers en què els més petits podran elaborar diferents decoracions de Nadal i regals personalitzats. A més, s’hi ha programat algunes sessions de contacontes.

Aquest divendres també arrenca el Tió Gegant dels Comerciants, que estarà operatiu fins al 24 de desembre. Es tracta d’un espectacle itinerant, organitzat amb la col·laboració de Comerç Rubí, que al llarg dels propers dies recorrerà diverses zones de la ciutat.

Tota la programació de Nadal es pot consultar a www.rubi.cat/nadal.