Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Caminada Nocturna proposa redescobrir Sant Muç, les Martines i Can Pòlit La cita, organitzada per Rubí d’Arrel i el Centre Excursionista de Rubí (CER), amb la col·laboració de l’Ajuntament, tindrà lloc el dissabte 7 d’octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Caminada Nocturna proposa redescobrir Sant Muç, les Martines i Can Pòlit

La cita, organitzada per Rubí d’Arrel i el Centre Excursionista de Rubí (CER), amb la col·laboració de l’Ajuntament, tindrà lloc el dissabte 7 d’octubre

La presentació ha estat aquest dimecres al Pavelló de la Llana (Foto: Localpres - Ajuntament de Rubí).
La presentació ha estat aquest dimecres al Pavelló de la Llana (Foto: Localpres - Ajuntament de Rubí)

La 16a edició de la Caminada Nocturna se celebrarà, com cada any, el primer dissabte d’octubre. Així doncs, el 7 d’octubre rubinencs i rubinenques tenen l’oportunitat de redescobrir el patrimoni natural, històric i patrimonial de Rubí gràcies a la iniciativa organitzada per Rubí d’Arrel i El Centre Excursionista de Rubí (CER), que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí.

La  proposta, que s’ha presentat aquest dimecres, proposa dos recorreguts, un de 10 quilòmetres amb 285 metres de desnivell acumulat i un altre de 5’2 quilòmetres i 175 metres de desnivell acumulat. Tots dos comencen i acaben al Pavelló de la Llana i contenen diversos punts d’interès on els i les participants descobriran una part del patrimoni local. Els itineraris es desenvoluparan per Sant Muç, les Martines i can Pòlit.

La Nocturna compta una vegada més amb la participació de diferents entitats locals. La Sònika repeteix posant música al final de la caminada i proposa una activitat sorpresa pels i les participants que acabin la passejada. La Plataforma Rubí Sense Abocadors i Oncolliga Rubí també estan implicades en la celebració d’aquesta edició i, a més, són les entitats que rebran l’aportació solidària que l’organització destina cada any a associacions locals.

Durant la presentació d’aquesta 16a edició, el regidor de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez Cantón, ha destacat el caràcter de la cita: “Tothom espera la Nocturna. És un maridatge d’activitats que aplega gent de diverses entitats de Rubí. La Nocturna reuneix molta gent que s’estima Rubí. Això és vital per Rubí i és el que ha convertit la Nocturna en un producte d’èxit”.

Les inscripcions s’obriran el 18 de setembre a través de la web del CER. La recollida de dorsals serà els dies 2,3 i 4 d’octubre al local de l’entitat excursionista. Els organitzadors recorden a les persones que prendran part de la cita s’equipin adequadament amb roba i calçat adient així com assenyala la necessitat de portar aigua, alguna cosa de menjar, roba impermeable per si de cas i també roba d’abric.

Objectius de Desenvolupament sostenible