Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Botiga al Carrer treu un centenar de comerços a l’illa de vianants Aquesta dotzena edició de la proposta comercial ha estat la primera que s’ha organitzat des de Comerç Rubí i també per primer cop ha comptat amb la participació del Mercat Municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Botiga al Carrer treu un centenar de comerços a l’illa de vianants

Aquesta dotzena edició de la proposta comercial ha estat la primera que s’ha organitzat des de Comerç Rubí i també per primer cop ha comptat amb la participació del Mercat Municipal

L’alcaldessa Ana María Martínez amb Miquel Ortuño, Isabel Romero, el regidor de comerç Rafael Güeto i alguns dels voluntaris del Mercat Municipal (foto: Localpres).
L’alcaldessa Ana María Martínez amb Miquel Ortuño, Isabel Romero, el regidor de comerç Rafael Güeto i alguns dels voluntaris del Mercat Municipal (foto: Localpres)

Milers de rubinencs i rubinenques s’han passejat aquest dissabte per l’illa de vianants i han participat a la 12a edició de la Botiga al Carrer, una proposta de dinamització comercial que enguany s’ha organitzat per primer cop des de Comerç Rubí i ha comptat amb la participació, igualment inèdita del Mercat Municipal que recentment s’ha sumat a l’entitat que representa els comerciants locals. “Estem molt orgullosos. Que un dels principals motors econòmics de la ciutat, el comerç, i el Mercat Municipal demostrin aquesta vitalitat ens fa pensar que el camí cap a la recuperació que plantejàvem fa dos anys l’estem fent bé”, ha dit l’alcaldessa, Ana Maria Martínez.

El Mercat Municipal en col·laboració amb Comerç Rubí ha ofert una sardinada popular. 1.200 rubinencs i rubinenques han pogut tastar una ració de sardines i una beguda presentant dos tiquets de compra d’alguns dels comerços associats a Comerç Rubí. “No ens esperàvem aquest èxit. Hem acabat amb totes les previsions de sardines i begudes que teníem”, ha dit Isabel Romero, presidenta de la junta de l’associació d’adjudicataris del Mercat Municipal.

El president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño, s’ha mostrat igualment satisfet: “Hi ha molta gent i moltes vendes i ens estem superant”.

La Botiga al Carrer ha tingut lloc de 10 a 21 h a l’illa de vianants aprofitant les places de Catalunya, Doctor Guardiet i Pere Esmendia. La dinamització comercial ha inclòs un escenari a plaça Catalunya on diverses entitats locals han ofert actuacions i exhibicions. Igualment, hi ha hagut animació musical durant tot el dia: a càrrec de la banda de carrer La Bandarra, al matí, i amb l’associació Blues Rubí, a la tarda. Podeu veure més imatges de la Botiga al Carrer al perfil de Facebook de l’Ajuntament de Rubí.