Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca reprèn el Cicle de cinema infantil en català amb “Chicken Little” Les projeccions són gratuïtes i inclouen una desena de títols des d’ara i fins al mes de juny https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-biblioteca-repren-el-cicle-de-cinema-infantil-en-catala-amb-201cchicken-little201d/@@images/image/preview

La Biblioteca reprèn el Cicle de cinema infantil en català amb “Chicken Little”

Les projeccions són gratuïtes i inclouen una desena de títols des d’ara i fins al mes de juny

L'any s'estrena amb "Chicken Little".
L'any s'estrena amb "Chicken Little"

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, reprèn aquest dilluns 19 de gener el Cicle de cinema infantil en català. La pel·lícula que estrenarà el 2015 és Chicken Little, el primer llargmetratge dels estudis Disney realitzat íntegrament per ordinador.

Aquesta producció del 2005 narra la història de Chicken Little, un pollet que es converteix en la riota del seu poble quan dóna l’alerta perquè un tros de cel li ha caigut al cap. Un any més tard, l’incident es repeteix però en aquest cas Chicken Little descobreix que el misteriós objecte es tracta en realitat d’un fragment d’una nau extraterrestre que s’ha aproximat a la localitat. La pèrdua accidental d’un dels petits éssers que viatgen en aquest ovni acaba desencadenant un malentès entre els extraterrestres i els habitants del poble, que de sobte es troben enmig d’una invasió alienígena.

La pel·lícula es podrà veure aquest dilluns a partir de les 18 h a l’auditori de la Biblioteca. Tot i que l’accés és gratuït, a causa de l’aforament limitat de la sala (120 persones) les entrades es repartiran per rigorós ordre d’arribada un quart d’hora abans de la projecció.

El Cicle de cinema infantil en català és una iniciativa impulsada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb la col·laboració del Consorci per la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes, amb l’objectiu de fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

A Rubí es podran veure fins al mes de juny una desena de títols que, a banda de Chicken Little, inclouen: Dumbo (2 de febrer), Avions: equip de rescat (16 de febrer), Com ensinistrar un drac 2 (2 de març), Les aventures dels cinc (16 de març), El geperut de Notre Dame (13 d’abril), El llibre de la selva 2 (27 d’abril), Lego, la pel·lícula (11 de maig), Campaneta, fades i pirates (25 de maig) i Els cinc i el misteri de la joia amagada (8 de juny). Totes les pel·lícules estan recomanades per a infants a partir de 4 anys i es tracta majoritàriament de cintes d’animació.