Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca reobre aquest dilluns després d’estar tancada com a conseqüència d’unes obres de millora L’equipament torna a l’activitat amb la programació de múltiples propostes culturals fins al gener de 2016 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca reobre aquest dilluns després d’estar tancada com a conseqüència d’unes obres de millora

L’equipament torna a l’activitat amb la programació de múltiples propostes culturals fins al gener de 2016

A partir del dilluns 31 d’agost, els usuaris de la biblioteca podran tornar a utilitzar tots els serveis que ofereix l’equipament.
A partir del dilluns 31 d’agost, els usuaris de la biblioteca podran tornar a utilitzar tots els serveis que ofereix l’equipament

El proper dilluns, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler tornarà a obrir les seves portes als usuaris després d’haver estat aproximadament un mes i mig fora de servei per a dur a terme unes obres de millora a les seves instal·lacions. L’Ajuntament de Rubí va analitzar el funcionament del sistema de climatització de l’equipament i va observar que presentava algunes millores a realitzar per incrementar el confort dels usuaris i treballadors de l’edifici.

En el marc del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, el consistori ha millorat les instal·lacions encarregades del moviment de l’aire (reixes de retorn, conductes, etc.) i ha corregit les infiltracions presents a l’edifici (segellat de fusteries, portes simples, etc.). Aquestes millores també permetran una reducció en el consum de climatització de la biblioteca.

Arran d’aquests treballs, s’ha reubicat el fons de novel·la, narrativa i teatre, així com el de treball social, educació, etnografia i etnologia, entre d’altres, per tal de no interferir en el bon funcionament de les noves reixes del sistema de climatització que s’han creat.

Reinici de l’activitat
La biblioteca torna a l’activitat amb diferents propostes culturals, que passen per les tradicionals Hores del conte, Converses amb l’autor, presentacions de llibres, xerrades i conferències, projeccions de pel·lícules i documentals, exposicions i les activitats de l’Espai família, entre moltes d’altres. Properament es donaran a conèixer totes les activitats programades fins al gener de 2016.