Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca premia els millors punts de llibre de la 30a edició del concurs El certamen, enguany dedicat al Bòjum, ha comptat amb la participació de 1.111 punts de llibre en les diferents categories https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca premia els millors punts de llibre de la 30a edició del concurs

El certamen, enguany dedicat al Bòjum, ha comptat amb la participació de 1.111 punts de llibre en les diferents categories

El lliurament de premis s’ha dut a terme aquest dilluns a la Biblioteca (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El lliurament de premis s’ha dut a terme aquest dilluns a la Biblioteca (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha donat conèixer aquest dilluns els noms dels guanyadors i guanyadores del 30è Concurs de Punts de Llibre, adreçat a infants i joves de 5 a 16 anys. Enguany, la iniciativa commemorava la presentació del primer conte d’aventures protagonitzat pel Bòjum.

El concurs ha registrat la participació de 1.111 punts corresponents a diferents categories d’edat: de 5 a 7 anys (categoria A), de 8 a 9 anys (categoria B), de 10 a 13 anys (categoria C) i de 14 a 16 anys (categoria D). A la categoria A, el guanyador ha estat Dion Beriain Ball (5 anys); a la categoria B, el premi se l’ha endut Nil Fernández Martínez (9 anys); a la categoria C, s’ha imposat Alicia Calvo Olivares (13 anys); i a la categoria D, ha guanyat Cloe Segura Delgado (15 anys).

El jurat, compost per membres dels serveis de Cultura i de Comunicació, de l’Escola d’Art i Disseny edRa, la il·lustradora del conte i membres de l’entitat Les Anades d’Olla, va fer una selecció entre tots els punts participants i va escollir 10 finalistes de cada categoria. Finalment, a través d’una acurada votació, va decidir quins eren els punts guanyadors d’entre els 40 finalistes.

Tots els punts presentats estaran exposats del 22 de juny al 23 de setembre a la Sala Infantil de la Biblioteca perquè tothom els pugui veure. A més, els guanyadors s’han imprès per repartir-los durant tot l’any a les persones usuàries del servei de préstec de l’equipament cultural.

Objectius de Desenvolupament sostenible