Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca obre el termini per participar al 29è Concurs de Punts de Llibre La proposta, adreçada a infants i joves de 5 a 16 anys, se suma als actes commemoratius del centenari de l’Esbart Dansaire de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca obre el termini per participar al 29è Concurs de Punts de Llibre

La proposta, adreçada a infants i joves de 5 a 16 anys, se suma als actes commemoratius del centenari de l’Esbart Dansaire de Rubí

La Biblioteca assoleix enguany 29 edicions (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La Biblioteca assoleix enguany 29 edicions (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler s’uneix a la commemoració del centenari de l’Esbart Dansaire de Rubí dedicant-li el 29è Concurs de Punts de Llibre, adreçat a infants i joves de 5 a 16 anys. Els treballs es podran presentar a partir d’aquest dimarts 11 d’abril fins al 20 de maig a l’equipament situat al carrer d'Aribau.

El Concurs de Punts de Llibre s’estructura en quatre categories en funció de l’edat dels participants: de 5 a 7 anys (categoria A), de 8 a 9 anys (categoria B), de 10 a 13 anys (categoria C) i de 14 a 16 anys (categoria D). Les obres presentades han de ser inèdites, realitzades amb qualsevol tècnica artística excepte retoladors fluorescents, imatges animades i lletres en relleu. Els punts han de tenir un format de 21 x 6 cm i s’han de presentar en cartolina blanca. En cas que siguin treballs realitzats amb ordinador, s’han d’acompanyar d’un suport informàtic on hi hagi la imatge amb una resolució mínima de 300 ppp. Darrere del punt de llibre, hi han de figurar nom, cognoms, telèfon i edat de l’autor o autora.

El lliurament de premis tindrà lloc el 12 de juny a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Els guanyadors i guanyadores de cada categoria rebran un regal i els seus treballs seran impresos i repartits entre les persones usuàries de l’equipament cultural. La totalitat dels punts presentats s’exposaran a la Sala Infantil de la Biblioteca del 23 de juny al 15 de setembre.

La Biblioteca i l’Esbart Dansaire de Rubí conviden els i les joves participants al concurs a visitar la web de l’entitat per trobar-hi informació i imatges que els serveixin d’inspiració per a l’elaboració dels punts de llibre.

     

Fons de dansa i folklore català

La Biblioteca Mestre Martí Tauler disposa des del 2013 d’un fons especialitzat en dansa i folklore català on es poden trobar diferents materials sobre aquesta temàtica. Aquest està ubicat a la tercera planta de l’equipament i reuneix al voltant de 900 documents dividits en sis apartats: etnografia; jornades i associacions; vida quotidiana; festes; música, dansa, teatre i narrativa; i mites i creences.

Objectius de Desenvolupament sostenible