Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal regala durant les festes de Nadal el conte “El llamp màgic” El llibre, protagonitzat pels personatges del portal infantil “Gènius”, s’adreça a nens i nenes de 6 a 12 anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca Municipal regala durant les festes de Nadal el conte “El llamp màgic”

El llibre, protagonitzat pels personatges del portal infantil “Gènius”, s’adreça a nens i nenes de 6 a 12 anys

Portada d'"El llamp màgic".
Portada d'"El llamp màgic"

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler regala durant aquests dies exemplars del conte El llamp màgic, protagonitzat pels personatges del portal infantil Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals. El llibre, editat per la Diputació de Barcelona, està escrit per la guionista i escriptora Anna Manso i il·lustrat per Txesco Montalt.

El llamp màgic explica l’aventura que viuen quatre singulars amics arran d’una nit de tempesta. La caiguda d’un llamp enorme sobre la biblioteca origina l’aparició màgica del Gènius i la seva mascota, el PlayMe, que s’amaguen durant el dia dins la fotocopiadora per amagar-se de les mirades indiscretes dels usuaris de l’equipament. A les nits, viatgen a la Biblioteca Virtual, un món perdut al ciberespai on viuen la Valentina i el Bit. Junts exploren els confins d’aquest indret misteriós, un laberint amb nombroses sorpreses al qual només es pot accedir a través del portal del Gènius.

Aquest web infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals s’adreça a nens i nenes de 6 a 12 anys, als quals ofereix propostes de joves i manualitats, informació sobre diversos àmbits del coneixement, recomanacions de llibres, cinema, música i còmics fetes pels bibliotecaris i segmentades per edats, així com el llistat d’activitats infantils a les biblioteques, i espais específics per a pares i escoles.

El conte El llamp màgic es podrà recollir de forma gratuïta a qualsevol de les 221 biblioteques i nou bibliobusos de la Xarxa fins a exhaurir-ne existències.