Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal recapta 1.334 euros per a La Marató L’equipament cultural s’ha sumat a la iniciativa solidària de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a les malalties infeccioses, venent llibres al preu d’1 euro https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Municipal recapta 1.334 euros per a La Marató

L’equipament cultural s’ha sumat a la iniciativa solidària de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a les malalties infeccioses, venent llibres al preu d’1 euro

La Biblioteca Municipal va participar amb una parada de venda de llibres a la jornada del Giving Tuesday.
La Biblioteca Municipal va participar amb una parada de venda de llibres a la jornada del Giving Tuesday

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha aconseguit recaptar 1.334,50 euros per a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio mitjançant una venda de llibres solidària. Durant diverses setmanes, l’equipament cultural ha comercialitzat exemplars de segona mà al preu mínim d’1 euro.

Els llibres es podien adquirir cada tarda a les pròpies dependències de la Biblioteca, així com també a les parades que es van instal·lar el 2 de desembre a la plaça del Doctor Guardiet amb motiu de la jornada solidària del Giving Tuesday i el 14 de desembre al Mercat Municipal.

La recaptació aconseguida aquest any supera la xifra del 2016, en què la Biblioteca Municipal va aportar a La Marató un total de 1.224 euros. Aquest any, la iniciativa de TV3 i Catalunya Ràdio s’ha centrat en les malalties infeccioses, que són la causa d’una de cada tres morts al món i un veritable problema de salut pública. Aquestes afeccions estan causades per microorganismes patògens (bacteris, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.