Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal recapta 1.150 euros per a La Marató L’equipament cultural s’ha tornat a sumar a la iniciativa solidària de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a la salut mental, amb una venda solidària de llibres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Municipal recapta 1.150 euros per a La Marató

L’equipament cultural s’ha tornat a sumar a la iniciativa solidària de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a la salut mental, amb una venda solidària de llibres

Parada de llibres solidaris al vestíbul de la Biblioteca (foto: Ajuntament - Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler).
Parada de llibres solidaris al vestíbul de la Biblioteca (foto: Ajuntament - Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha aconseguit recaptar 1.150 euros per a La Marató de TV3 mitjançant una venda de llibres solidària. Durant diverses setmanes, l’equipament cultural ha comercialitzat exemplars de segona mà al preu mínim d’1 euro.

Durant tot l'any, la Biblioteca recull donacions de llibres tant del seus usuaris habituals com d'altres persones que volen desfer-se'n per manca d'espai o perquè ja no els necessiten. L'equipament accepta documents en bon estat de conservació, que siguin actuals –generalment, que no superin els 15 anys de publicació– o que tinguin una relació directa amb la ciutat, ja sigui perquè tractin d'ella o perquè el seu autor/a sigui rubinenc o hi estigui vinculat. Entre tot aquest material, el personal de la Biblioteca selecciona els exemplars en millor estat de conservació i de més actualitat, i els posa a la venda a la parada solidària de La Marató.

Enguany, els llibres han estat disponibles al vestíbul de l'equipament i també, durant tres dies, en un estand instal·lat al Mercat Municipal.

Com és habitual, la Biblioteca també ha fet suport a La Marató de TV3 durant els dies previs al programa posant a disposició dels seus usuaris i usuàries una selecció de bibliografia relacionada amb la salut mental.

Aquesta col·laboració es realitza des del 2016 i se suma a altres iniciatives que es desenvolupen a Rubí per recaptar fons per a La Marató, como ara La Marató de Contes de La Xarxa o les activitats que organitzen centres educatius, comerços i entitats locals.

La 30a edició de la campanya solidària de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a la salut mental, va tancar diumenge a la nit amb un marcador final de 9.022.147 euros provinents de donacions de particulars, entitats i empreses.