Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal organitza la segona edició del club de lectura per a joves “Lectorsaltren” L’activitat s’iniciarà a l’octubre i, per participar-hi, cal formalitzar la inscripció al mateix equipament cultural entre el 14 i el 30 de setembre https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-biblioteca-municipal-organitza-la-segona-edicio-del-club-de-lectura-per-a-joves-201clectorsaltren201d/@@images/image/preview

La Biblioteca Municipal organitza la segona edició del club de lectura per a joves “Lectorsaltren”

L’activitat s’iniciarà a l’octubre i, per participar-hi, cal formalitzar la inscripció al mateix equipament cultural entre el 14 i el 30 de setembre

El club s'adreça a joves d'entre 11 i 13 anys (foto: Diputació de Barcelona. Ago2/Oscar Ferrer).
El club s'adreça a joves d'entre 11 i 13 anys (foto: Diputació de Barcelona. Ago2/Oscar Ferrer)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler iniciarà a l’octubre una nova edició del club de lectura Lectorsaltren, adreçat a nois i noies d’11 a 13 anys. Les inscripcions, gratuïtes, es podran fer entre el 14 i el 30 de setembre al mateix equipament.

Amb aquesta activitat, es vol fomentar la lectura entre els joves, així com acostar-los les diferents possibilitats que els ofereix la Biblioteca Municipal. Lectorsaltren és un espai de conversa al voltant de títols especialment triats per la seva qualitat literària i per l’interès que tenen per aquesta franja d’edat.

Com a la primera edició, les sessions tindran lloc dos dijous al mes, de 17.30 a 18.30 h, i seran conduïdes per Montse Marcet, especialista en literatura infantil i juvenil. En aquestes trobades, es presentarà un llibre, s’introduirà la seva temàtica i es convidarà els membres del club a expressar la seva opinió sobre la lectura.

Els primers títols que es llegiran en el marc d’aquesta segona edició de Lectorsaltren seran: Les llàgrimes de l’assassí, d’Anne-Laure Bondoux; Els jocs de la fam, de Suzanne Collins, que va ser adaptat al cinema amb molt èxit; i No te’n rentis les mans, Flanagan, d’Andreu Martín i Jaume Ribera.