Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler reobrirà les seves portes el dilluns 31 d’agost Aquests dies, l’equipament està fora de servei amb motiu d’unes obres de millora a les seves instal·lacions https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-biblioteca-municipal-mestre-marti-tauler-reobrira-les-seves-portes-el-dilluns-31-d2019agost/@@images/image/preview

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler reobrirà les seves portes el dilluns 31 d’agost

Aquests dies, l’equipament està fora de servei amb motiu d’unes obres de millora a les seves instal·lacions

Aquests dies, a la biblioteca s’hi estan fent unes obres per millorar el sistema de climatització de l’edifici, entre d’altres.
Aquests dies, a la biblioteca s’hi estan fent unes obres per millorar el sistema de climatització de l’edifici, entre d’altres

El dilluns 31 d’agost, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler tornarà a obrir les seves portes als usuaris. L’equipament està tancat des del 20 de juliol, quan es van iniciar unes obres de millora al sistema de climatització.

Els treballs, que estan inclosos al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, consisteixen en millorar les instal·lacions encarregades del moviment de l’aire (reixes de retorn, conductes, etc.) i corregir les infiltracions presents a l’edifici (segellat de fusteries, portes simples, etc.). Aquestes millores també permetran una reducció en el consum de climatització de la biblioteca. Tot plegat, amb l’objectiu d’incrementar el confort dels usuaris i treballadors de l’edifici.

Tot i que l’equipament no obri al públic fins el 31 d’agost, a partir del 24 d’agost la bústia de retorn de documents (llibres, CD, DVD...) ja estarà operativa. Cal recordar, però, que la biblioteca va endarrerir la data de venciment del préstec fins a principis de setembre, per tal d’evitar penalitzacions injustificades pel tancament de l’equipament amb motiu d’aquestes obres.