Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler recapta 855 euros per a La Marató L’equipament cultural s’ha sumat un any més a la iniciativa solidària de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a la salut cardiovascular, amb una venda solidària de llibres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler recapta 855 euros per a La Marató

L’equipament cultural s’ha sumat un any més a la iniciativa solidària de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a la salut cardiovascular, amb una venda solidària de llibres

Els llibres s’han venut durant les últimes setmanes al vestíbul (foto: Ajuntament de Rubí).
Els llibres s’han venut durant les últimes setmanes al vestíbul (foto: Ajuntament de Rubí)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha aconseguit recaptar 855 euros per a La Marató de TV3, dedicada a la salut cardiovascular, mitjançant una venda de llibres solidària. Entre el 21 de novembre i el 17 de desembre, l’equipament cultural ha comercialitzat exemplars de segona mà al preu mínim d’1 euro.

Durant tot l'any, la Biblioteca recull donacions de llibres tant del seus usuaris habituals com d'altres persones que volen desfer-se'n per manca d'espai o perquè ja no els necessiten. L'equipament accepta documents en bon estat de conservació, que siguin actuals –generalment, que no superin els 15 anys de publicació– o que tinguin una relació directa amb la ciutat, ja sigui perquè tractin d'ella o perquè el seu autor/a sigui rubinenc o hi estigui vinculat. Entre tot aquest material, el personal de la Biblioteca selecciona els exemplars en millor estat de conservació i de més actualitat, i els posa a la venda a la parada solidària de La Marató.

Enguany, els llibres han estat disponibles al vestíbul de l'equipament i també, durant dos dies, en un estand instal·lat al Mercat Municipal.

Aquesta col·laboració es realitza des del 2016 i se suma a altres iniciatives que es desenvolupen a Rubí per recaptar fons per a La Marató, como ara La Marató de Contes de La Xarxa o les activitats que organitzen centres educatius, comerços i entitats locals.

La 31a edició de la campanya solidària de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a la salut cardiovascular, ha tancat aquest diumenge a la nit amb un marcador final de 8.034.807 euros provinents de donacions de particulars, entitats i empreses. Fins a finals de març, encara es podran fer aportacions.

Objectius de Desenvolupament sostenible